2024-09-18 538 views
一虎推出咗檸檬拉麵!有好幾次都有衝動想試吓,今次終於鼓起勇氣,有驚喜喎,好食!佢嘅樣就係一碗豬骨湯拉麵,上面有幾塊新鮮檸檬。即刻飲啖湯先!微微檸檬酸味,配上香濃豬骨湯味,唔會太酸,幾好飲,感覺非常開胃👍🏻👍🏻拉麵彈牙,份量適中如果想再酸啲,可以用筷子拮幾下新鮮嘅檸檬,又有多種食法😁😁檸檬拉麵本身已經有叉燒,但係就冇蛋,所以如果想要糖心蛋嘅話,落單嘅時候就要畫埋。叉燒肥瘦適中,估唔到叉燒、雞蛋,同檸檬拉麵湯底都幾夾,冇乜違和感😁😁有濃郁嘅豬骨湯、酸酸地嘅檸檬,都仲唔夠喉嘅話,可以食埋有少少辣嘅芽菜,免費自行無限添加,口感同味道都更加豐富啦🤓🤓而家仲做緊秋季推廣,星期一至四,食夠$110仲可以用一蚊優惠價錢換取一款配菜,抵!
一虎推出咗檸檬拉麵!
有好幾次都有衝動想試吓,今次終於鼓起勇氣,有驚喜喎,好食!
拉麵彈牙,份量適中
如果想再酸啲,可以用筷子拮幾下新鮮嘅檸檬,又有多種食法😁😁