2007-11-26 109 views
bf熟西環地頭,下晝決定去上環永安買d野後,就決定黎呢度搵食,佢話呢間都好似好多人食,所以就黎試下。等左陣好快有位,好有大排檔feel,少少up dup不過都叫ok乾淨企理! 2個大食怪又叫左好多野...皮蛋拼海哲:溏心皮蛋正,海哲味道好好,bf話只嫌唔夠厚身,但係我覺得幾ok喎,我食左大半碟hoho~~~油炮田雞:田雞都幾鮮甜,同埋都幾大碟!蒜蓉粉絲象拔蚌他:55蚊有4隻,好抵食!!! 不過有少少蒸過火,但係都ok!!!椒鹽鮮魷:其實炸得好,個醬唔厚,魷魚亦鮮,但差少少唔夠咸,叫阿姐俾d華鹽自己點就岩岩好!炒豆苗:唔會熟得滯,只係$35.. 真係好抵呀....起菜等20分鐘到都唔算極慢既,但係阿姐阿哥招呼都好,果然係做街坊生意,抵我俾個笑面佢!! 下次要試下羊腩煲同例湯先得!
油炮田雞:田雞都幾鮮甜,同埋都幾大碟!
炒豆苗:唔會熟得滯,只係$35.. 真係好抵呀....

下次要試下羊腩煲同例湯先得!