2024-11-24 117 views
- 厚切牛舌定食 $128 轉日式湯烏冬+$10 雞皮餃子 +$34 木村信洲蘋果梳打汽水 +$27 紅豆鯛魚燒 +$38- 蟹肉三文魚子漬飯定食 $108 海苔魷魚鬚 +$48 法國藍橙乳酸梳打 +$38定食有好多選擇 有雞牛豬魚樣樣齊我揀咗厚切牛舌 落單個時見到可以加$10轉烏冬 作為烏冬控毫不猶豫即刻轉咗 烏冬係稻庭烏冬 份量適中 湯底如果可以淡返少少🤏🏻🤏🏻會更好 牛舌有十舊左右 調味唔錯 有咬口但唔韌朋友揀咗蟹肉三文魚子漬飯 蛋絲切得好幼細 蟹肉撈埋三文魚子同醬油味道好夾 好快就食灑一碗飯 兩個定食都包咗一碗麵豉湯定食仲可以額外再加唔同小食同甜品雞皮餃子炸到雞皮算脆但一啲都唔覺得油 好香口 入面仲有少少汁 最鍾意呢個小食海苔魷魚鬚炸粉唔多 又係外脆內軟 配上海苔味 味道剛好紅豆鯛魚燒 燒得好脆但又唔會燶 紅豆內餡唔會過甜 食落唔會膩對上一次嗌藍橙飲品已經係澳門之旅 難得喺呢度見到 就即刻揀咗呢款法國藍橙乳酸梳打 幾好飲 顏色夠吸引🤩個人認為小食同甜品出色 好有驚喜 餐廳仲有唔少打卡位 又有榻榻米座位 幾有日式風格 門口個隻蠟筆小新好可愛💰$431 (午市免加一)
- 厚切牛舌定食 $128 轉日式湯烏冬+$10

定食有好多選擇 有雞牛豬魚樣樣齊

定食仲可以額外再加唔同小食同甜品
海苔魷魚鬚炸粉唔多 又係外脆內軟 配上海苔味 味道剛好

個人認為小食同甜品出色 好有驚喜

💰$431 (午市免加一)
  • 紅豆鯛魚燒