2021-11-04 34 views
#川粵時光 是一間擁有高貴格調的川菜餐廳,裝潢有時尚感,而大廳中的翡翠吊燈相當奪目,窗外望更可遠眺維港景色,環境非常之不錯😍😍😍🔹麻辣小龍蝦 $328 一盤都非常多,由於太正,我一個人差不多食晒,小龍蝦內好彈牙,隻隻都好新鮮,味道好香,又夠麻,夠辣,麻辣汁好正😋😋😋🔹鮑汁雞粒炒飯 都要推薦這個,唔食辣既你可以試啦,鮑汁味濃而飯粒炒得好靚, 夠鑊氣,除了有雞肉外,還有蝦肉粒😉😉😉🔹酸辣土豆絲 份量唔少,而味道有麻辣之餘,遠帶微酸,很開胃,土豆絲很爽脆,咬口好好👍🏼👍🏼👍🏼🔹四川豆干 豆干比一般豆腐硬,有一股嚼勁,加上辣粉一齊食 不錯的小前菜😊😊🔹野生椒泡鳳爪 $味道不會很速,以爽口為主🤗🤗🔹酒糟小丸子 酒糟甜湯原會過甜,甜度適中,而小丸子也好有口感,整體都不錯😍😍😍😍🔹 蜂蜜紅棗茶 店中主打飲品,賣相都很夢幻感,味道幾好,不會很甜❤️❤️❤️川粵時光 地址: 銅鑼灣登龍街18號V Point 28樓

🔹野生椒泡鳳爪 $味道不會很速,以爽口為主🤗🤗

川粵時光
地址: 銅鑼灣登龍街18號V Point 28樓