可能係全香港最抵嘅梳乎厘pancake梳乎厘pancake紅了很久了,現在才寫食評,好似熱潮開始退緊一直都好想食pancake梳乎厘, 奈何覺得有啲貴, 我對梳乎厘嘅印像一直都係維持於吃空氣, 所以我不想付太多錢在名空氣這玩意上!直到有次機緣巧合去he she eat食飯見到隔離一間i love you dessert bar好多人排隊,最後先知 原來佢哋以一個低價29蚊賣個排好火紅嘅 梳乎厘pancake勁好彩我第一次買嘅時候,唔洗等,因為佢岩岩好做好一個, 第二次買時候就真係要等好耐!20分鐘無論係外表或者係味道,口感都好cute cute, 梳乎厘pancake, 多左pancake嘅成分, 係比較紮實的梳乎厘, 或者你可以當係一個充滿空氣感pancake都ok !你明嗎?呢個後感真係超正! 其實我都明白,點解啲人會鍾意食梳乎厘,可能係因為鍾意個種似有似無嘅感覺, 患得患失嘅感覺 梳乎厘pancake佢就存在感就係多好多的, by the way to個蝴蝶係可以食㗎,但完全冇味,只可以當裝飾點綴
可能係全香港最抵嘅梳乎厘pancake

直到有次機緣巧合去he she eat食飯

呢個後感真係超正!

2017-02-22
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$29 (Tea)