2024-03-31 46 views
誤打誤撞去咗銅鑼灣一間非常特別嘅打卡咖啡店😍餐廳位於商場中,門口位置有大量打卡位以及有一啲小擺設可以購買,啱晒幾個女仔過嚟食嘢打卡🤣🤣🤣- 日式紅酒燉牛面肉包飯 呢一個紅酒燴牛面非常之淋,相信花咗非常多時間處理,配上林滿肉汁嘅飯,配搭感十足!- 炸軟殼蟹扁意粉 呢個原隻玄學蟹!好震撼呀!玄學蟹size都偏大,配上鮮茄意粉非常特別,意粉醬係用新鮮蕃茄製作,同平時嗰啲都有分別👍🏻👍🏻- 炸七味雞軟骨 雞軟骨比想像中大份,香脆可口,入口惹味!- 白龍布甸牛奶大福盛呢一個甜品有驚喜!佢嘅布甸真係用咗非常日式嘅配方,入口非常奶香,而且配上上面的大福,有多重層次嘅口感😍飲品方便我哋叫咗一杯焙茶麻糬飲品,麻糬非常特別,另外仲叫咗咖啡,即場製作,打卡位十足!

- 日式紅酒燉牛面肉包飯
- 炸軟殼蟹扁意粉
- 炸七味雞軟骨
雞軟骨比想像中大份,香脆可口,入口惹味!

- 白龍布甸牛奶大福盛