2019-10-21 59 views
今日同屋企人去咗海港城見到呢一間法式戚風蛋糕專門店因為佢非常之少cream成個都係彈彈嘅戚風蛋糕size又的骰 價錢唔貴五顏六色小朋友好鍾意☺️.💟日本白桃蛋糕味好濃 好香桃味中間有少少cream 有小小桃肉上面topping嘅桃肉非常之甜撈埋啲cream食 勁香果然用日本嘅原材料係唔同啲☺️💟和茶三色由三隻日本嘅茶撈埋一齊食上去似係伯爵茶加綠茶加朱古力伯爵茶味道唔算好出不過綠茶嘅味就好濃加上上面嘅綠茶cream感覺似係食咗朱古力綠茶蛋糕加上紅桑子酸酸may May賣相又靚 少女心爆發💟法式香草奶凍上面嘅布甸非常香又滑勁好味撈埋蛋糕 非常之法國風小朋友非常鍾意食呢個配埋啲藍莓 非常好味💟日本柚子柚子味好出超香估唔到上面嘅macaroon都做得好好仲好脆非常推薦 味道好新鮮好清新💟雙重朱古力上面有脆脆嘅朱古力brownie非常濃沃嘅朱古力味朱古力味戚風蛋糕唔算好濃味加埋唔會有一種好漏嘅感覺反而覺得 好香朱古力好幸福.所有蛋糕都超靚的的骰骰價錢唔貴 賣相又靚如果生日唔太想花好多錢又食得唔多絕對係一個唔錯嘅選擇唔單止價錢貴 賣相同味道都好出色❤️.🎀La Famille🎀尖沙咀廣東道 3 - 27
今日同屋企人去咗海港城
如果生日唔太想花好多錢
又食得唔多絕對係一個唔錯嘅選擇
唔單止價錢貴 賣相同味道都好出色❤️
🎀La Famille
🎀尖沙咀廣東道 3 - 27 號海港城港威商場 3 樓 Kiosk 3D 號舖