大熱天時最岩就去啲有冷氣既地方同朋友gather下開心下,呢個時候去貓貓🐱cafe就最好不過,渡過一個療癒既下午小店位於係尖沙咀isquare附近,所以交通真係極為方便,一上到去就見到有好多貓貓既門口~開門時記得要小心~因為主子們都好中意訓係門口度迎接客人呢度啲貓貓都幾有個性架,有啲都好嗲人~餐廳亦都有好多玩具提供同貓貓玩~仲有board game添架呢間貓貓cafe既菜式好特別,唔係一般cafe西式料理,係有無骨口水雞、無骨花雕雞,仲有其他川菜野食~真係估你唔到!芒果乳酸梳打飲品味道有點酸味味,但又帶著乳酸的甜味,恰到好處蜂蜜紅茶蜂蜜紅茶清涼香甜,消暑不錯~風酥黑毛豬排骨估唔到cafe都有飯食仲要味道質素都幾好,排骨香酥可口,肉質juicy肥瘦亦適中,食落亦無油膩既感覺~Good! 最緊要仲要有軟骨可以咬~一啲都唔乾,配飯一流黑毛豬肉燥拌飯呢個都好味,肉燥肥瘦得宜,香濃既肉燥配合香菇,好岩拌飯仲要上面有隻蛋,成兜拌飯都無得輸!台式香腸花枝丸除左主食之外,我地仲叫左兩個小食都幾有質素,台式香腸多汁又香脆,炸花枝丸甘香可口,唔覺油膩。讚整體而言,呢間家庭式貓貓cafe真係好推介,一黎食物

芒果乳酸梳打
飲品味道有點酸味味,但又帶著乳酸的甜味,恰到好處

蜂蜜紅茶
蜂蜜紅茶清涼香甜,消暑不錯~

風酥黑毛豬排骨
估唔到cafe都有飯食

黑毛豬肉燥拌飯
呢個都好味,肉燥肥瘦得宜,香濃既肉燥配合香菇,好岩拌飯
仲要上面有隻蛋,成兜拌飯都無得輸!

台式香腸
花枝丸
除左主食之外,我地仲叫左兩個小食

整體而言,呢間家庭式貓貓cafe真係好推介,一黎食物質素真係幾唔錯,又有貓貓玩同睇~絕對會再來呀