2020-07-02 290 views
望住蔚藍的天空,吹住海風嘆返杯#黃店 啡💛====================雖然小編都係住大西北,但入屯元天搵食依然係個挑戰😂特別係屯門同天水圍,行極都認唔到路,一秒變路痴。《Irish Latte🍺 $52》利申本人就飲開latte但唔飲酒,咁大個女第一次飲有酒既咖啡🙈估唔到又幾有驚喜喎😍!.Irish latte其實係whisky+espresso既混合體,最得意係底下既whisky同espresso係熱架!帶點咖啡酸既espresso同微苦既whisky溝埋原來會有種說不出但又好強烈既果香味,面頭微甜既cream增加咗成杯Irish latte既richness ,亦中和咗底下whisky同咖啡帶嚟既灼勁😮成杯野俾我個感覺真係好特別,個層次感好豐富。.唔係飲開咖啡既人可能會有少少抗拒,畢竟咖啡既香濃喺whisky既襯托下比平常更為突出🥰推介俾飲開啡既你,可能會一試愛上,因為唔係度度都有得飲。.店舖座位較少,地方唔算寬敞但幸運既你如果坐到窗口位,就可以對住個海嘆住冷氣咁飲杯野🤤室外亦有座位,因為喺正海傍所以其實就算坐出面都唔係好熱。店員都好有禮貌同好nice😚去開屯門一定要大
望住蔚藍的天空,吹住海風嘆返杯#黃店 啡💛
====================
Irish Latte

《Irish Latte🍺 $52》
店舖座位較少,地方唔算寬敞但幸運既你如果坐到窗口位,就可以對住個海嘆住冷氣咁飲杯野🤤室外亦有座位,因為喺正海傍所以其實就算坐出面都唔係好熱。店員都好有禮貌同好nice😚去開屯門一定要大力支持下同寫返張紙仔喔!