2021-12-17 48 views
喺香港嘅日式鐵板燒餐廳真係買少見少 就算真係有其實都未必一定好食 所以其實搵到一間啱食嘅日式鐵板燒餐廳 真係唔係咁容易 好彩今次係我朋友介紹畀我知呢度開咗一間 同埋佢嘅鐵板燒出到嚟真係好好食 亦都好多嘢食 所以聽到佢嘅介紹今次就過咗嚟呢度食嘢過到嚟嘅時候見到員工嘅服務態度好好 𨋢門一開就即刻有人招呼我哋 呢樣嘢我見到佢哋真係眼明手快 敬佩敬佩🤗 賴尿蝦呢個瀨尿蝦 佢做得好細心 幫我哋開咗邊 所以我哋食嘅時候都非常方便 同埋都好少可以食到咁啖啖肉嘅瀨尿蝦 呢個感覺非常之舒服😂鱈場蟹腳呢個上到枱嘅時候真係 有驚喜 因為呢個鱈場蟹腳 估唔到真係可以咁大隻 一樣都係開咗邊 所以食亦都好方便 放入口嘅時候真係會一陣先甜嘅味道同埋有海水嘅 原味道

賴尿蝦

鱈場蟹腳