2021-05-26 70 views
平時係太和真係唔知食咩好,朋友今次帶左我去e間比較入少少的餐廳,餐廳望落幾有氣氛,坐得幾舒服,仲有bar枱不過食物等得比較耐,一碟一碟咁出,而且main出左,有d小食都未出烤吞拿魚伴芒果莎莎吞拿魚厚身,唔腥,帶少少芒果味,都幾夾 少清新溶岩芝士薯條芝士多到鋪滿左個面頭,有拉絲效果嫁,芝士味香,薯條唔會林到一pat咁西班牙燴蜆份量比想像中多,蜆肉都大,好乾淨,冇沙味道濃郁,唔會太鹹蒜片辣油欖油蝦望落好油,食落真係好油,有點膩,但係好香的,蝦亦都大隻西班牙海鮮飯雖然話係兩人份量,但三個人都夠食飯底好香,飯唔會好林,海鮮都幾多,可以加少少檸檬汁,清新少少,不過加少少就好了,如果吸係就會搶左原本個飯味煙肉意粉份量雖然有d少,但都夠兩個人食麵條唔會太淋,唔會好膩

烤吞拿魚伴芒果莎莎
吞拿魚厚身,唔腥,帶少少芒果味,都幾夾 少清新

溶岩芝士薯條

西班牙燴蜆
份量比想像中多,蜆肉都大,好乾淨,冇沙
味道濃郁,唔會太鹹

蒜片辣油欖油蝦
望落好油,食落真係好油,有點膩,但係好香的,蝦亦都大隻

西班牙海鮮飯
雖然話係兩人份量,但三個人都夠食

煙肉意粉
份量雖然有d少,但都夠兩個人食
麵條唔會太淋,唔會好膩