近日秋風起, 天氣涼涼地, 食吓串燒都幾合適。這間主打港日風味嘅串燒店位於尖沙咀寶勒巷, 居酒屋裝修格調頗具風格, 三五知己傾吓飲吓嘆串燒, 感覺都幾寫意, 熱熱鬧鬧有氣氛。串燒即叫即做, 熱辣辣香噴噴, 零舍美味。豬頸肉肥美爽脆, 肉質香滑。墨魚丸肉厚有質感, 爽口彈牙。白鱔爽口肉脆, 肥美不油膩。韮菜大大把夠曬份量, 清甜美味。魚片頭和生根香脆可口, 雞皮和雞皮餃子皮脆香口, 肉汁豐富。還有茄子、蒜蕊和 秋葵, 爽脆清新。邊吃串燒, 飲吓冰凍嘅巨峰梳打, 清爽怡神解熱氣。#尖沙咀美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港必喝 #尖沙咀探店 #香港燒烤 #香港好去處 #尖沙咀推薦食品

串燒即叫即做, 熱辣辣香噴噴, 零舍美味。

豬頸肉
肥美爽脆, 肉質香滑。

墨魚丸
肉厚有質感, 爽口彈牙。

白鱔
爽口肉脆, 肥美不油膩。

韮菜
大大把夠曬份量, 清甜美味。

還有茄子、蒜蕊和 秋葵, 爽脆清新。
邊吃串燒, 飲吓冰凍嘅巨峰梳打, 清爽怡神解熱氣。