呢間餐廳每晚都好旺場滿座。三款肉類放題套餐任你選,食足120分鐘。特別位係湯底可以揀升惹味雞煲、黑椒豬手煲或火焰牛尾煲或升級至滋補羊腩煲/鷓鴣湯底。滋補羊腩煲(升級)羊腩汁好濃,色澤係淺啡色,羊腩索晒d精華好入味,本身廚房炆左好耐,枝竹同冬菇好冧,加埋蔥全個煲都好好味!火焰牛尾煲打卡位!一上菜侍應會係牛尾煲內點火,藍色火焰好靚,睇住佢炒牛尾後火熄後便食得!個汁真係好惹味同勁香。細細舊牛尾好易食,牛尾肉質軟身又有少少肥膏好有口感。養生滋補鷓鴣湯底(每日限量)配料:紅棗桂圓蟲草花依個湯底真係好有住家湯既感覺,我飲左幾碗完全唔口渴。煲耐左會變得金黃色,鷓鴣同配料愈煲愈濃,用來煮瓜菜類勁正索味。安格斯牛板腱&封門柳必食之選,肉類色澤淺紅色代表好新鮮。寫住煮6秒食得,肉完全唔鞋,係超軟身又重牛味!想食火鍋放題,來「二鍋頭」,由選個靚鍋底開始你既火鍋之夜啦~

滋補羊腩煲(升級)

火焰牛尾煲

養生滋補鷓鴣湯底(每日限量)配料:紅棗桂圓蟲草花