🎀尖沙咀。金黃脆卜卜雜錦天婦羅🍤🎀🪄店名* #捌加廿陸天婦羅居酒屋🔮地址* 尖沙咀緬甸臺8號凱譽地下17號舖🔮🗾分店地區🗾 旺角,尖沙咀💰價錢$234 已加一 (1人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_尖沙咀剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_日本菜➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵呢間天婦羅專門店店名超級長 同埋好特別 今日自己一個人走左去試試佢🤣佢既位置系正一蘭拉麵隔離 建議大家都可以過黎試試佢😍店鋪唔算太大 但睇得出主題裝修好用心💕有好多日式復古佈置 都幾岩打下卡😉有個單邊位置岩曬好似我一個人食 唔怕尷尬~🍽️食物質素🍽️餐廳有齊曬唔同天婦羅丼,普通丼飯(豬扒,炸雞,鰻魚),仲有各式各樣日式炸物小食 想自選炸物丼都得 除左飯 仲可以揀油飯,湯烏冬,湯蕎麥麵,冷烏冬,冷蕎麥麵 夠曬自由 整體性價比都好高 樣樣都係即刻炸 如果唔係好似我甘大食 其實一個人最多150內就搞掂🤣👀評分💖💖💖💖💖🪄特盛海鮮天丼$118今次當然要試下舖頭最正果款咩都有齊曬既海鮮丼飯😍入面有蝦兩隻,廣島蠔,鮮帶子,蝦膠,蓮藕,本菇,四季豆 超級豐富 每一款材料
🎀尖沙咀。金黃脆卜卜雜錦天婦羅🍤🎀

🪄店名* #捌加廿陸天婦羅居酒屋
🔮地址* 尖沙咀緬甸臺8號凱譽地下17號舖🔮
🗾分店地區🗾 旺角,尖沙咀
💰價錢$234 已加一 (1人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄特盛海鮮天丼$118
今次當然要試下舖頭最正果款咩都有齊曬既海鮮丼飯😍入面有蝦兩隻,廣島蠔,鮮帶子,蝦膠,蓮藕,本菇,四季豆 超級豐富 每一款材料都係新鮮大份 天婦羅炸皮夠曬薄 即刻炸果然係唔同啲! 我個人最鍾意就係食蝦 佢哋嘅蝦好彈牙又夠蝦味 另外仲有廣島好勁大隻超肥美 咬落去仲會爆汁! 以呢個價錢黎講真係超高質😎😎

🪄雞軟骨$38
連呢一份雞軟骨份量就啱啱好 比起出面佢哋嘅雞軟骨會比較大粒 好有咬口 炸得幾香脆

🪄花尾龍躉$28
呢一款係舖頭期間限定炸物 未試過天婦羅龍躉 同平時嘅炸魚柳果然有啲分別 魚肉厚實彈牙 就算炸完之後 都仲可以保留魚肉鮮味及汁 建議大家都可以試下👍

👀評分💖💖💖💖
🪄炸菠蘿伴雪糕$28
另外一款期間限定嘅甜品 係咪未聽過呢😂 我都係第一次試 炸完出嚟嘅菠蘿會比較淋身 食落去嘅味道甜鹹甜鹹 幾特別 間唔中試下呢啲新奇嘢都幾搞怪😂

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️