2024-04-08 53 views
放假喺尖沙咀睇完戲,嚟到附近慶方嘅Peek-A-Poke,餐廳主打夏威夷魚生飯,以自助形式運作,掃枱上嘅QR code 點菜之後,可以係cashier附近拎餐具同水。我哋分別叫咗夏威夷風味同加州風味,材料新鮮之外,份量仲超級大碗,可以根據自己口味選擇唔同配料,比較細食嘅朋友可以選擇少飯,或者叫沙律菜都得呢~夏威夷風味嘅材料有刺身吞拿魚、新鮮海帶芽、紫洋蔥、蟹子同鰹魚醬油,海帶牙味道突出,加埋切到一粒粒嘅吞拿魚,口感豐富。而加州風味就有刺身三文魚、青瓜、雞蛋絲、三文魚子配果仁芝麻醬,三文魚肥美新鮮,配菜都好fresh,今餐好健康呀!跟餐仲可以加配飲品,我就鍾意士多啤梨奶昔多啲,啖啖意士多啤梨🍓味,夠晒香滑🤤✨夏威夷風味✨加州風味✨香蕉奶昔🍌✨士多啤梨奶昔🍓

加州風味
夏威夷風味