2020-05-31
呢間餐廳其實之前食過一次,因為友人都同意好好食,所以又再黎食多次!間鋪唔大既,但裝修好有心思,所以黎食飯記得早啲打去book位!食晚餐應該有min charge,但合理既!今次點左好多款菜薯條:乾身,唔太油,而且唔會好快淋哂,個松露醬都好好味藜麥沙律:以前對藜麥極大抗拒,但呢碟加埋牛油果同豆腐,個味真係幾唔錯!值得一讚!帶子意大利燉飯: Risotto 不嬲就好膩,呢間都係芝士(?)落得好重,食完有啲膩,但勝在啲飯煮得軟身,帶子冇overcook,鐘意食risotto 既話必叫!墨魚汁煎蘆魚risotto:墨魚汁唔算好濃味,蘆魚煎得岩岩好,冇腥冇overcook!燒烤牛肉意粉大家一致好評,食落又令人驚艷既味道!推介香辣蕃茄意粉:唔會好辣既,食落去好開胃,同蕃茄味好夾!churros: 朱古力醬好食,但枝churros炸得有點太油,可能關我真係唔鐘意食呢個甜品事啦!紫薯波波:好足料,好實心,炸到硬到叉都吉唔入,好食,但紫薯都易飽既!好開心呢間餐廳水準都係保持到,希望以後會有更多新menu 新菜式啦!
今次點左好多款菜
薯條:乾身,唔太油,而且唔會好快淋哂,個松露醬都好好味
燒烤牛肉意粉
大家一致好評,食落又令人驚艷既味道!推介
香辣蕃茄意粉:唔會好辣既,食落去好開胃,同蕃茄味好夾!