2024-08-09
好耐無同👦食燒肉啦✌️ 呢間尖沙咀k11 artmall附近既日式燒肉店🤩 選擇困難症既我地揀左店舖五週年星級二人餐,星期日至四$680,星期五至六就$780😌 內容非常豐富,食完好飽好滿足😄 我見佢平時仲有一人燒肉套餐,性價比非常高👍 ·🤍梅酒蕃茄🍅酸酸甜甜,入口清新,非常開胃,但平時唔太飲酒,所以唔太習慣梅酒嗰陣味😂·🌟煙燻蘋果木松露和牛他他撈埋蛋黃後既和牛他他口感非常香滑,煙燻味明顯,會有出煙既效果😯,蘋果絲令到成個他他帶點清新和蘋果香🍎·🌟美國和牛封門柳非常大舊😆 經慢燒後肉汁爆發,牛味濃郁😋 因為係牛柳所以油脂唔太豐富,勝在肉汁多👍·🌟美國和牛牛板腱牛板腱望落好似壽喜燒牛肉,薄薄既一片😌 燒幾秒就可以食得,入口即溶👍·🤍香蔥薄切牛舌爽口的,牛味適中,非常薄切,一下子就燒完了😂✌️·🤍五花肉拼盤正常發揮,無咩特別😌·🤍日式芝士魚籽雞卷成個套餐仲包埋主食,勁飽😂 我地揀左日式芝士魚籽雞卷,好似加州卷咁,裡面包住就大大塊炸雞,都幾特別既😋 但係啲白飯有少少乾,而入面件炸雞唔係話好juicy~·人均:$400+·評分🪄 (滿分5🍑)味道:🍑🍑🍑🍑環境:🍑🍑🍑🍑性價比:🍑🍑🍑服務態度:🍑🍑
🤍梅酒蕃茄🍅
🌟煙燻蘋果木松露和牛他他
🌟美國和牛封門柳
🌟美國和牛牛板腱
🤍香蔥薄切牛舌
爽口的,牛味適中,非常薄切,一下子就燒完了😂✌️
🤍五花肉拼盤
正常發揮,無咩特別😌
🤍日式芝士魚籽雞卷
人均:$400+
評分🪄 (滿分5🍑)
味道:🍑🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑
性價比:🍑🍑🍑
服務態度:🍑🍑🍑🍑🍑
回頭率:🍑🍑🍑
📍牛魔Yakiniku More @yakiniku_more
尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖