2020-12-22
趁住放假,今日嚟到尖沙咀呢邊,搵到呢間樓上Cafe😍感覺幾特別☺️就來食lunch~呢一間Cafe係黃店🤩入邊有好多文宣👍🏻好值得同路人支持💪🏻香蒜白酒蘆筍日本和牛粒配扁意粉$138意粉入邊有好多和牛粒🥰和牛咬落好Juicy😋有好多肉汁,而且啖啖肉~幾正👍🏻蒜味好濃郁☺️仲有新鮮嘅蘆筍伴碟😆自家製南瓜汁天婦羅蝦雜菌意大利飯$128好濃郁嘅南瓜汁😍金黃色嘅天婦羅蝦🍤食落脆卜卜😆蝦肉幾香☺️仲有好多菇🤣好鍾意呢個南瓜汁💕送飯一流👍🏻食得好飽🙈脆炸有機大蘑菇配黑松露沙律醬$78外皮係脆卜卜嘅炸粉,入面有好大隻大啡菇🤣一咬仲有好多蘑菇汁出嚟添~外脆內軟,好好味😋配埋黑松露沙律醬真係好正👍🏻有好濃郁嘅黑松露味☺️除咗有大啡菇,仲有沙律菜~酸酸甜甜,幾開胃😆愛爾蘭咖啡含酒$38跟餐減$10~好濃郁嘅酒味😝凍凍地,酒香帶住美味嘅咖啡味☺️第一次飲有酒嘅咖啡🤣覺得幾特別👍🏻薄荷朱古力沙冰$48好大杯嘅薄荷朱古力沙冰🥰好靚💕係打卡之選👍🏻飲落有清香嘅薄荷味😍仲有濃郁嘅朱古力香甜味😋沙冰幾正🤩
香蒜白酒蘆筍日本和牛粒配扁意粉$138
自家製南瓜汁天婦羅蝦雜菌意大利飯$128