2023-01-12 751 views
今日我哋走韓風🌬️活於香港最幸福嘅係各地美食都可以隨時品嘗😏狎鷗亭,嚟過不止一次,每次同行既友人都有讚無彈。今次安排左4人tatami 位,私密度較高🤫♥️韓式包豬肉 $248韓國🇰🇷地道菜式,用生菜包住用熱鍋上嘅蒸五花肉,夾埋韓式配料同特製醬汁,生菜可以refill,唔係間間韓國店都有做呢款菜式,值得一試🥢♥️純豆腐辣湯 $98韓味十足,上菜時滾熱辣,入邊有海鮮同豆腐,配有一碗白飯,性價比高⬆️♥️海鮮蔥餅 $110除左海鮮之外,加入左洋蔥、紅椒同青椒,相比一般嘅韓式煎餅無咁油,食嘅時候記得要點埋醬汁,味道更佳。♥️牛肉炒年糕 牛肉肉質好淋,醬汁調味出色,配上煙煙韌韌嘅年糕,好快就清碟🍽️♥️芝士雞蛋卷 $148芝士覆蓋成個蛋卷,好邪惡呀,鍾意食芝士嘅你,一定唔可以錯過!🧀p.s. 見網上有人評價店員態度唔好,我哋反正係覺得佢哋真性情,雖然部分店員中文程度一般,不過整體來講招呼周到,仲有講有笑架😊🐷🛎️ 必試指數 : 8.5/10🌟📍狎鷗亭@尖沙咀諾士佛臺9號冠福中心1樓#韓式居酒屋🏮

♥️韓式包豬肉 $248

♥️純豆腐辣湯 $98