2021-08-14 385 views
又係喺尖沙咀搵嘢食啦!點解因為尖沙咀真係好多好嘢食😋今日就食西餐the caption’s house,因為老公話好想食😂 因為佢主要係食海鮮,所以我哋都叫咗好多海鮮類。路易斯安那式蟹餅好多蟹肉絲壓左一起再炸,配上上面嘅醬汁,有少少似芥茉醬,但比佢更酸,食落好開胃😋意大利白酒煮活青口要讚嘅係廚師煮到青口啱啱熟,所以肉質鮮嫩,而且白酒味香濃,同白汁好襯👍🏻👍🏻漢堡漢堡可以自由配搭,我哋就揀咗牛肉煙肉芝士,漢堡牛肉樂厚,咬落去都幾Juicy,另外薯片卜卜脆,香脆可口😍炸魚薯條炸魚炸得都唔錯,不過最衰就唔係傳統鱈魚,咬落去唔夠實,反而薯條好好食,配左香辣粉,好野味☺️飲品方面叫咗2杯mocktail pineapple on the floor同mimosa,都唔錯,尤其係菠蘿汁清新突出,配上薄荷葉感覺清涼!🥰餐廳環境優美,大玻璃可望到尖沙咀景色,食物方面亦夠新鮮,值得再嚟試吓!
漢堡
牛肉漢堡