2023-07-07 732 views
最近同閨蜜去咗一間全新概念🎼尖沙咀打卡演唱會bar & restaurant!可以一路食嘢一路聽歌睇表演🎤聽得興起你都可以上台高歌一曲㗎!客人可以上台獻唱,觀眾亦可以下載VSING 手機app 向獻唱嘅客人送禮物表示支持,有啲似而家live嘅玩法!除咗視覺聽覺享受,廚師都好照顧我哋嘅味覺!我哋食咗一個二人餐!食物好高質,分量都好多㗎!難得出嚟,當然要嗌杯Cosmopolitan cocktail啦!🍸首先出場就係開胃菜,生蠔🦪!!!帶有海水嘅咸味,質感好creamy,我嘅favourite!Appetizer意式焗蟹餅伴青芥末蛋黄醬及黑魚子好足料嘅crab cake🦀味道濃郁,配上蛋黃醬同魚子醬真係一流!Snacks & Bites自家製辣肉醬芝士炸薯皮呢個finger food令我好懷念以前落pub睇波嘅日子,薯皮好脆,辣肉醬芝士佈滿每一啖!酸酸辣辣好開胃!Starches明太子卡邦尼意大利麵好多煙肉啊🥓😍有隻生雞蛋拌卡邦尼意大利麵,味道濃郁惹味!Main Course煮海鮮湯燴盲鰽呢條盲鰽魚嘅出場方式好特別!佢係一個膠袋入面蒸煮,上菜嘅時候直接剪開膠袋,真係新鮮滾熱辣,蕃茄汁酸酸甜

Appetizer
意式焗蟹餅伴青芥末蛋黄醬及黑魚子

Snacks & Bites
自家製辣肉醬芝士炸薯皮

Starches
明太子卡邦尼意大利麵
好多煙肉啊🥓😍有隻生雞蛋拌卡邦尼意大利麵,味道濃郁惹味!

Main Course
煮海鮮湯燴盲鰽
呢條盲鰽魚嘅出場方式好特別!佢係一個膠袋入面蒸煮,上菜嘅時候直接剪開膠袋,真係新鮮滾熱辣,蕃茄汁酸酸甜甜好開胃,令到你會一路食,所以唔覺唔覺就會好飽🤣

Signature Cocktails 🍸
Cosmopolitan