2024-07-24 119 views
好食得嚟,啲酒都特別靚,閃令令咁。牛排易切得嚟又入味,算係最好,仲有生蠔,都夠晒份量畀大家SHARE。仲有個舞台畀大家點歌唱歌,一展歌喉,如果唱歌唔好聽😂仲可以聽駐場歌手唱。
好食得嚟,啲酒都特別靚,閃令令咁。
仲有個舞台畀大家點歌唱歌,一展歌喉,
如果唱歌唔好聽😂仲可以聽駐場歌手唱。
牛排
生蠔
牛排
生蠔
  • 牛排,生蠔,酒
2024-07-02 266 views
場地裝潢好靚又闊落,好有氣氛,好適合鐘意唱歌既人士去既好地方。唔止可以唱歌,估唔到野食既質素都好超卓,而且選擇唔算少,小食,前菜,海鮮,牛扒,燒雞,pizza,一應俱全,價錢唔算平,但份量好大。Parmaham pizza係薄脆pizza,新鮮即製的,好好味。 德國豬手配酸菜,仲有薯條,豬手脆卜卜,咸度適中, 兩個人share食都ok。孜然烤肉串,肉質鮮嫩。連飲品都特別精美,一邊食一邊傾下計等唱歌,好有feel,有機會一定會再去。 🪩🪩🪩

好有feel,有機會一定會再去。 🪩🪩🪩
2024-03-22 412 views
酒鬼出動注意!鍾意食海鮮或者唔食生冷嘢嘅你都啱!拼盤入邊包括龍蝦、青口、生蠔、帆立貝~ 🦪🍷🥂只係order一支 Red/ White wine/champagne 就可以叫呢一set 烤海鮮拼盤!#抵到爛晚上10點前惠顧,只需要+$198😯😯 (book位記得講定)➊ 烤原隻龍蝦海鮮拼盤成隻龍蝦啖啖肉!非常嫩口彈牙,龍蝦鮮味十足用芝士嚟烤,配上淡淡嘅芝士味實在太香😋➋ 青口 (拼盤內)份量超多 食極都仲有 粒粒都無離肉唯一係覺得口味可以重少少辣少少➌ 燒德國鹹豬手配酸椰菜燒得好香好酥脆 豬皮每一啖都脆卜卜亦都係啖啖肉 唔會太鹹啱啱好嘅調味 令人想食完一嚿又一嚿配菜用咗幼身薯條🍟 又香又脆 送酒一流➍ 酸椰菜 (鹹豬手配菜) 呢個我比勁高分!浸得好夠酸 而且有咬口爽脆同鹹豬手配埋一齊食 將個味道 口感昇華 又可以減膩餐廳仲有得唱K~ 好適合同朋友去chill下~而家食嘢飲嘢消費夠$500 仲有得夾公仔🧸簡直係玩足一晚 又抵又滿足!

酒鬼出動注意!鍾意食海鮮或者唔食生冷嘢嘅你都啱!
拼盤入邊包括龍蝦、青口、生蠔、帆立貝~ 🦪🍷🥂

➊ 烤原隻龍蝦海鮮拼盤
成隻龍蝦啖啖肉!非常嫩口彈牙,龍蝦鮮味十足
用芝士嚟烤,配上淡淡嘅芝士味實在太香😋

➋ 青口 (拼盤內)
份量超多 食極都仲有 粒粒都無離肉
唯一係覺得口味可以重少少辣少少

➌ 燒德國鹹豬手配酸椰菜
燒得好香好酥脆 豬皮每一啖都脆卜卜亦都係啖啖肉
唔會太鹹啱啱好嘅調味 令人想食完一嚿又一嚿
配菜用咗幼身薯條🍟 又香又脆 送酒一流

➍ 酸椰菜 (鹹豬手配菜)
呢個我比勁高分!浸得好夠酸 而且有咬口爽脆
同鹹豬手配埋一齊食 將個味道 口感昇華 又可以減膩

餐廳仲有得唱K~ 好適合同朋友去chill下~
而家食嘢飲嘢消費夠$500 仲有得夾公仔🧸
簡直係玩足一晚 又抵又滿足!
2024-01-26 308 views
除夕夜與朋友們到Beats,位於尖沙咀諾士佛臺16號地舖。 當晚我們大約八點到達食晚飯和飲酒, 店內環境開揚舒適, 仲可以download apps唱歌畀分, 幾好玩😁。 晚餐 ~ 瑪格拉特薄餅、松露薯條、炸蠔、迷你和牛漢堡伴薯條、意式芝士凍肉拼盤、三文魚薄切伴泰式酸辣柚子青木瓜和火焰吞拿魚伴芒果莎莎,另外飲品方面有cocktail和啤酒。 食物方面比較出色是松露薯條和炸蠔, 香脆可口,用來送酒不錯,另外幾款菜式的味道正常發揮吧! 整體服務不錯, 適合一班朋友飲酒食飯唱k。🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作參考😊。

整體服務不錯, 適合一班朋友飲酒食飯唱k。
炸蠔

炸蠔
松露薯條
意式芝士凍肉拼盤
2023-12-03 299 views
最近直播平台盛行,酒吧餐廳也可以大玩特玩,在尖沙咀酒吧林立,網上搜尋到BEATS,有app VSING可以邊食邊唱k,可以上台表演亦可支持表演者,意想不到的舞台效果煙火都有。😍😍😍餐牌設計有心思,點了晚餐套餐,先送上忌廉濃湯,濃稠帶油香。蒜片蝦意想不到的上菜方式,滿滿儀式感,包在表面的是易燃紙,侍應輕輕點火就化開,蒜油味撲鼻,微辣的蝦新鮮爽口,旁邊的甜椒十分入味,滿分的頭盤。燒春雞外脆內嫩,大大隻肉汁流出一點也不乾,撕下雞髀大啖吃。玉桂燒菠蘿十分出色,表面燒得微微焦糖化,甜酸適中,配上咸香的燒雞恰到好處。食物質素有驚喜,整家酒吧給人感覺更親民,有包間可用,有得玩有得食,非常熱鬧有氣氛的酒吧,朋友聚會落腳點。

餐牌設計有心思,點了晚餐套餐,先送上忌廉濃湯,濃稠帶油香。

蒜片蝦

燒春雞

係時候要落嚟尖沙咀飲返杯嘢啦今日我哋揀咗諾士佛臺嘅Beats可以話係相當有驚喜一入到去酒吧已經見到有人獻唱相當有氣氛呢度有一個非常大嘅舞台除咗會有live show之外一眾食客都可以上台獻唱只要下載了VSING apps就可以上台表演一番觀眾仲可以送禮物畀演唱者tim由於我哋好肚餓所以揀咗個set dinner包括小食,主菜同飲品三文魚薄切伴泰式酸辣柚子青木瓜小食嚟講份量相當大三文魚亦新鮮配上柚子和泰式辣汁令到三文魚更加有層次意式焗蟹餅伴蛋黃醬同飛魚子焗蟹餅做得相當鬆脆滿足感十足相當適合用嚟送酒是日餐湯係忌廉湯質地飲落都順滑慢煮西班牙燒春雞配燒肉桂菠蘿燒春雞雞肉嫩滑入口亦都辣辣地相當惹味而菠蘿亦都夠鮮甜相當適合食肉獸嘅我哋安格斯西冷牛扒廚師號好幫我哋切好曬一份份相當貼心我哋叫咗五成熟牛扒相當有肉汁而且軟淋適中配合埋紅酒汁真係非常正飲品方面我哋叫咗芒果特飲飲落相當清爽甜度適中,芒果味亦濃厚西柚汁一個相當解渴嘅西柚汁西柚味濃郁全餐飯其實都係浸淫喺live show之中駐場歌手都傾力獻唱同時間食客和餐廳職員亦都會客串落場可以話係氣氛爆燈嘅一間酒吧餐廳如果你想聽住live show咁食嘢飲嘢我

係時候要落嚟尖沙咀飲返杯嘢啦

只要下載了VSING apps

就可以上台表演一番

觀眾仲可以送禮物畀演唱者tim

由於我哋好肚餓所以揀咗個set dinner

包括小食,主菜同飲品

小食嚟講份量相當大

而且軟淋適中

配合埋紅酒汁真係非常正

飲品方面我哋叫咗芒果特飲

飲落相當清爽

甜度適中,芒果味亦濃厚

西柚汁

可以話係氣氛爆燈嘅一間酒吧餐廳

如果你想聽住live show咁食嘢飲嘢

我強烈推薦Beats

2023-11-19 207 views
尖沙咀諾士佛臺多酒吧系人都知,好多都有駐場歌手或就甘播放音樂泥加強氣氛🫰今次韻兒泥到「Beats」全新概念舞台max餐廳美食👍等用餐客人能感受到音樂氛圍。餐廳除了提供一般美食,仲有一個打分舞台表演,佢哋Sing-to-earn概念 ,可以比客人系手機App點歌,然后上台盡情唱會🎤台下在用餐客人觀眾同時享受現場音樂,而且透過下載vsing 手機App 向演唱者表示支持💪送禮物!分數高現場仲會噴煙🪄氣氛十足👍今晚嗌左2個dinner set 😍有前菜,主食同飲品三文魚刺身柚子呢個組合非常獨特,將三文魚的鮮美和柚子的清新結合放埋一齊。三文魚刺身的鮮味與柚子的酸甜味相互融合,柚子既酸度可以幫助平衡三文魚的油膩感,同時也能提升整道菜的清新度。西班牙辣虎蝦:肉質鮮嫩,同時也帶有一定的辣度和風味。菠蘿燒春雞將菠蘿&春雞肉結合一齊。將春雞切塊後同菠蘿一齊燒烤,配以醬汁調味。春雞肉質鮮嫩,經過燒烤後外皮香脆,內部多汁。這種烹飪方式能夠保留春雞燒烤的過程也帶來了獨特的香氣,讓人垂涎欲滴。其次,菠蘿的加入為這道菜增添了一抹清爽的口感。平衡春雞的肉香味和油膩感,使整道菜更加順口。美國安格斯牛扒餐廳既烹飪方式可

今晚嗌左2個dinner set 😍
有前菜,主食同飲品

三文魚刺身柚子

西班牙辣虎蝦:肉質鮮嫩,同時也帶有一定的辣度和風味。

菠蘿燒春雞

美國安格斯牛扒
餐廳既烹飪方式可以保留到牛肉口感和。係烹調過程中添加適量調味料同香料,以增添風味。

韻兒好中意呢種氣氛,欣賞餐廳提供互動體驗,界客人能夠參與演唱氛圍,大大提升用餐樂趣。

1K
2023-11-18 116 views
Beats (尖沙咀)地址:尖沙咀諾士佛臺16號地舖今天和朋友來到一個我從未來過的地方一一諾士佛台。這裡給我一種新鮮的感覺,我們選擇了一家叫做「Beats」的餐廳,這裡既可以享受美食,又可以唱歌,真是一舉兩得!這家餐廳的套餐價格非常合理,每人只需要支付$288加上10%的服務費,就可以享受到一道包含前菜、湯品和主食的套餐。在享受美食的同時,我們還可以聆聽現場音樂,甚至有機會上台獻唱。讓我們來看看這裡的美食吧!首先是「西班牙蒜片欖油辣虎蝦」,辣虎蝦搭配鮮美的蝦肉,加上蒜片和橄欖油,散發出誘人香氣。接下來是「意式焗蟹餅伴青芥未蛋黃醬及黑魚子」,味道非常豐富。每一口都能感受到蟹肉的鮮美和餅皮的脆爽,再加上辣味和魚子的點綴,讓人愛不釋口。我們還點了一道「烤美國黑安格斯西冷牛扒伴紅酒燒汁」,牛肉的烤製技巧非常出色,外層煎至金黃酥脆,內部保持著嫩滑多汁的口感。每一口牛肉都散發出濃郁的肉香,令人垂涎欲滴。最後是「慢煮西班牙燒春雞伴燒肉桂菠蘿」,肉桂和菠蘿的結合帶來了甜中帶有一絲辛辣和香料的風味,給整道菜增添了豐富的層次感。菠蘿的酸甜和肉桂的芳香相互融合,與春雞的鮮嫩肉質形成了完美的對比。我相信在這裡
Beats (尖沙咀)
地址:尖沙咀諾士佛臺16號地舖

我相信在這裡度過的美好時光,將會成為我們與朋友間難忘的回憶。無論是享受美食的口腹之欲,還是在歌聲中盡情娛樂,「Beats」絕對能夠滿足我們的期待,為我們帶來一個愉快且充滿活力的晚上。
這天收工跟朋友來到諾士佛台,從未來過,感覺新鮮,所以特地選了這間有美食又可唱歌的「Beats」,滿足口(唱歌)、腹(美食)之欲。每人點一個套餐只需$288+10%,包前菜、湯品和主食。一邊聽歌,甚至上台唱歌,好聽起上來,或者用手機程式向台上演出者送上禮物,然後再一邊享用美食,氣氛環境食物都認真一流👍🏻👍🏻意式焗蟹餅伴青芥未蛋黃醬及黑魚子🦀🦀這道菜結合了意式焗蟹餅、青芥未蛋黃醬和黑魚子,口感非常豐富。蟹餅酥脆,內部有蟹肉的鮮甜味道。青芥未蛋黃醬的辛辣和蛋黃的濃郁應該能平衡蟹餅的味道,而黑魚子則為整道菜增添了豪華感。西班牙蒜片欖油辣虎蝦🦐🦐這道菜以西班牙辣虎蝦為主,搭配了蒜片和欖油。西班牙辣虎蝦有濃郁的辣味和鮮美的蝦肉,非常開胃。蒜片與欖油的組合為整道菜增添豐富風味,並提供了濃郁的香氣。慢煮西班牙燒春雞伴燒肉桂菠蘿🐤🐤這道菜以慢煮的西班牙燒春雞為主,搭配了燒肉桂菠蘿。慢煮的燒春雞非常嫩滑,並帶有燒烤的香氣。燒肉桂菠蘿的甜味和酸味應該能平衡燒春雞的風味,為整道菜帶來一些新鮮感。烤美國黑安格斯西冷牛扒伴紅酒燒汁🐮🐮這道菜以烤美國黑安格斯西冷牛扒為主,搭配了紅酒燒汁。黑安格斯牛肉具有優質的質地和

意式焗蟹餅伴青芥未蛋黃醬及黑魚子🦀🦀

西班牙蒜片欖油辣虎蝦🦐🦐

慢煮西班牙燒春雞伴燒肉桂菠蘿🐤🐤

烤美國黑安格斯西冷牛扒伴紅酒燒汁🐮🐮
這道菜以烤美國黑安格斯西冷牛扒為主,搭配了紅酒燒汁。黑安格斯牛肉具有優質的質地和豐富的肉汁,烤製後非常多汁和美味。紅酒燒汁的酒香和濃郁的口感能與牛肉完美融合,為整道菜帶來豐富味道。

Beats (尖沙咀)
地址:尖沙咀諾士佛臺16號地舖
2023-11-12 84 views
Beats 尖沙咀酒吧西餐廳是一個以音樂和表演融入用餐體驗的獨特場所。引入了一個創新的概念,稱為 "Sing-to-earn",讓客人可以上台獻唱,而觀眾則可以透過下載VSING手機應用程式,向獻唱的客人表示支持,並在手機應用程式內發送禮物。進入餐廳,先被一個精心設計的舞台環境所吸引。舞台中央擺放著一個豪華的音樂設備,營造出一種舒適而充滿音樂氛圍的感覺。現場演唱者在舞台上展示才華,為用餐的客人提供了一種獨特的娛樂享受。Beats 尖沙咀西餐廳的品味菜單令人垂涎欲滴。開胃菜包括三文魚薄片佐泰式辣木瓜和新鮮柚子,帶來了一種清新的味道和豐富的口感。經典的西班牙蒜蓉橄欖油炒蝦是一道不可錯過的菜品,蝦子鮮嫩多汁,蒜蓉和橄欖油的香氣令人垂涎欲滴。甘筍湯,湯的口感濃郁而順滑,甘筍的甜味與湯的鮮美相得益彰。Ricotta & Spinach Ravioli佐香草番茄醬是一道精心製作的主菜,餡料豐富且口感豐富,配上香草番茄醬的酸甜風味,令人回味無窮。烤美國黑安格斯沙朗牛排則是一道主菜的經典選擇,牛排的肉質鮮嫩多汁,烤得剛剛好。在飲品方面,Beats 尖沙咀西餐廳提供了一系列精心調製的無酒精雞尾酒。其中的

甘筍湯,湯的口感濃郁而順滑,甘筍的甜味與湯的鮮美相得益彰。

在飲品方面,Beats 尖沙咀西餐廳提供了一系列精心調製的無酒精雞尾酒。其中的Casino雞尾酒以Grettadine、Lethee糖漿、檸檬汁、蘋果汁和蛋白調製而成,口感酸甜清爽。
而I Don't Smoke & I Don't Drink雞尾酒則以Austre粉末、藍色庫拉索糖漿、荔枝糖漿、檸檬汁和奎寧水調製而成,帶來一種獨特的口感和風味。

Beats 尖沙咀西餐廳以其獨特的音樂和表演元素,以及精心調製的美食和飲品,為客人提供了一個令人難忘的體驗。
2023-11-05 92 views
我找到超有趣的玩樂體驗酒吧!位置就在尖沙咀的諾士佛台,好容易去店家主打一個餐飲和舞台演唱結合的概念客人可以透過VSING app點歌上台唱歌亦可以送禮物給演唱者打氣加油!❤️好有互動,超有氣氛好好玩!舞台好大好有feel,仲會有各種效果吃飯方面有一個288三道菜晚餐✨想不到酒吧的食物也十分精緻好味先嚟前菜西班牙蒜片欖油辣虎蝦蒜片蝦好似表演魔術咁係你面前點火蝦大大隻,惹味爽彈三文魚薄切伴泰式酸辣柚子青木瓜酸酸辣辣味道好清新,三文魚都好肥美是日餐湯係南瓜湯,好滑好重南瓜香主菜烤美國黑安格斯西冷牛扒伴紅酒燒汁牛扒烤得粉嫩,肉味香濃,鎖住肉汁菠菜芝士意大利雲吞好有驚喜,醬汁好香濃,雲呑軟硬適中跟餐嘅Mocktail很美很打卡🍸味道也很fresh!!呢到好適合一大班朋友一起玩完全能滿足e人和i人的各種需要!唱歌,聽歌,喝酒,食飯真係包羅萬有!
我找到超有趣的玩樂體驗酒吧!

位置就在尖沙咀的諾士佛台,好容易去

店家主打一個餐飲和舞台演唱結合的概念

客人可以透過VSING app點歌上台唱歌
亦可以送禮物給演唱者打氣加油!❤️

好有互動,超有氣氛好好玩!
舞台好大好有feel,仲會有各種效果

吃飯方面有一個288三道菜晚餐✨
想不到酒吧的食物也十分精緻好味

先嚟前菜
西班牙蒜片欖油辣虎蝦

蒜片蝦好似表演魔術咁係你面前點火
蝦大大隻,惹味爽彈

三文魚薄切伴泰式酸辣柚子青木瓜
酸酸辣辣味道好清新,三文魚都好肥美

是日餐湯係南瓜湯,好滑好重南瓜香

主菜

烤美國黑安格斯西冷牛扒伴紅酒燒汁
牛扒烤得粉嫩,肉味香濃,鎖住肉汁

菠菜芝士意大利雲吞

好有驚喜,醬汁好香濃,雲呑軟硬適中

跟餐嘅Mocktail很美很打卡🍸
味道也很fresh!!

呢到好適合一大班朋友一起玩
完全能滿足e人和i人的各種需要!

唱歌,聽歌,喝酒,食飯
真係包羅萬有!
2023-11-04 75 views
餐廳地點:尖沙咀諾士佛台,地理位置方便食物:雖然屬於半酒吧形式,但其實都係一間餐廳,竟然係有晚餐食,有湯有嘢飲都係二幾百蚊,最緊要有歌聽頭盤:意式焗蟹餅配青芥茉蛋黃醬及黑魚子,不過不失,不過煎得非常香脆,送酒或者聽住歌食呢啲小食一流西班牙辣薯片欖油辣虎蝦,玩gimmick野,首先用過火燒左上面張紙,然後啲虎蝦就喺下面呈現出嚟,呢個擺盤同上菜都係心思嘢,作為客人嘅我都覺得非常之驚喜。是日餐湯,南瓜湯,飲得出係手打。用南瓜蓉壓碎而成,口感好豐富,慢煮西班牙燒春雞拼燒肉桂菠蘿,燒春雞非常之嫩畫配上酸酸甜甜嘅菠蘿,非常醒胃燒美國安格斯西冷牛扒配紅酒燒汁,牛扒煎得恰到好處,而另外紅酒燒汁亦都會將個主菜昇華咗個味道。雖然嘢食真係唔錯,但呢度嘅重點係可以聽駐場歌手唱歌,原來除咗駐場歌手之外,食客都可以一路玩vsing app一路上去表演唱歌,一邊可以俾心心,另外舞台設計同埋音響都非常之有心思,非常適合放工去鬆一鬆嘅酒吧餐廳。
餐廳地點:尖沙咀諾士佛台,地理位置方便
早幾日喺OpenRice睇吓尖沙咀又有啲咩好食,俾我碌到呢間幾特別嘅餐廳,主打舞台環境同埋現場演唱,結合音樂同埋美食兩樣嘢,呢個主題喺香港好似好少見,所以今晚就同男朋友嚟呢度食晚飯睇吓到底係點樣。我哋今次試咗佢嘅Tasting Menu,有appetizer,daily soup,main course,而飲品方面就mocktail/汽水/果汁揀一樣。Mocktail加入熱情果同芒果,甜得幾帶少少酸,都幾開胃,唔錯。餐湯一啲都唔Hea,係足料既又creamy蕃茄湯,仲落左少少黑松露醬,令成個味道提升咗。〈意式焗蟹餅伴青芥末蛋黃醬及黑魚子〉喺餅嘅外皮炸得好香脆,入面係充滿着滿滿嘅蟹肉好足料,味道濃郁,再配埋面頭嘅青芥末蛋黃醬同埋黑魚子,令到成個味道好有層次。〈西班牙蒜片欖油辣虎蝦〉面頭有一張黑紙鋪係隻碟上面,店員上菜之後會用打火機燒着張紙,然後張紙就會好似變魔術咁樣瞬間燒到唔見咗,到最後就會見到大大隻嘅虎蝦。我個人好鍾意佢嘅蒜片欖油,惹味得黎帶微辣,而蒜片仲係脆卜卜嘅。虎蝦大大隻,尚算入味,肉質D彈牙。〈慢煮西班牙燒春雞伴燒肉桂菠蘿〉燒春雞都大大隻,做到肉質軟嫩juicy,有水準。而佢嘅

〈意式焗蟹餅伴青芥末蛋黃醬及黑魚子〉

〈西班牙蒜片欖油辣虎蝦〉

〈慢煮西班牙燒春雞伴燒肉桂菠蘿〉
燒春雞都大大隻,做到肉質軟嫩juicy,有水準。而佢嘅燒菠蘿都唔頹,係原片菠蘿,而且面頭塗滿晒肉桂咁燒,上枱時都仲係熱辣辣,肉桂嘅味道同菠蘿嘅甜酸味非常夾。

〈烤美國安格斯西冷牛扒伴紅酒燒汁〉
前面食咗咁多樣嘢,覺得每一樣都非常之有水準,所以我地對呢一個西冷牛扒都幾有信心,果然都係水準之作。西冷牛扒一啲都唔會怕烤得太乾太老,入面都仲係粉紅色,而且上枱嘅時候已經切好晒一片片,啱晒我呢啲懶人,點埋紅酒燒汁食,一流。

呢度嘅舞台環境同埋現場演唱令到成個用餐體驗增色不少,氣氛好好,我哋仲有用VSING app向枱上面演唱嘅人送禮物表達支持。本身仲以為呢度純粹係食佢嘅gimmick,對食物冇咩特別大嘅期望,但係估唔到呢度嘅每一樣嘢食都好有水準,完全係超乎我嘅期望,推薦!

2023-10-23 79 views
呢間酒吧好特別,客人可以上台獻唱,觀眾亦可以下載VSING 手機app 向獻唱的客人表示支持,於手機app內向他們發送禮物,達成一路唱歌一路賺錢Sing to earn。前菜我和朋友分別選了不同的食物 他選的是虎蝦 先用黑紙蓋著虎蝦 用火燃點起來 紙燒走了 加上蒜油小辣椒 小番茄 蝦大概有8隻 吃得很開懷今天的例湯是南瓜湯 很軟滑 只有少許香料 不用黑椒 已清甜得很 喝了一整碗 肚子已經飽了一半 😂😂😂我揀了菠蘿燒春雞 燒得不錯!雞肉完全不用加上醬汁已有一定味道 菠蘿建議要配上春雞一起吃 感覺更解膩
前菜我和朋友分別選了不同的食物

只有少許香料 不用黑椒 已清甜得很
喝了一整碗 肚子已經飽了一半 😂😂😂

2023-10-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
2023-10-23 76 views
之前同朋友嚟過呢間音樂酒吧佢係一間可以即刻點唱同觀眾互動嘅酒吧下載佢哋特別嘅應用程式V-Sing就可以隨時隨地上台獻唱 朋友亦都可以支持你 喺手機應用程式裏邊送上禮物 🎁點左杯mock tail 芒果熱情果加入英國早餐茶作為一杯welcoming drink 作為開端真的不錯 酸酸的 挺開胃的我選的是三文魚刺身加上新鮮柚子 刺身排放緊密 圍繞成一個圓形 再加上少許香葉和泰國的生蝦醬 酸辣感倍增 對於前菜來說味道非常濃主菜方面朋友點選了一個西冷 選擇了5成沒有血水的 肉質比較乾身 加上燒汁 配菜有露筍和蒜子+番茄 盤面豐富
之前同朋友嚟過呢間音樂酒吧

加上燒汁 配菜有露筍和蒜子+番茄
盤面豐富
2023-10-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)