裝修有種傳統大排檔風格,地方夠大,座位闊落,設有好多卡位,仲有個大魚缸,養住各式各樣既海鮮,有order師傅就即刻撈起,保證夠晒新鮮!醬料選擇唔算好多,不過愈新鮮既食材都唔使點調味就已經好好味,而餐廳的確做到招牌上既"鮮"!招牌濃湯花膠雞鍋 (半只)🐓🎣打邊爐最緊要個湯底,除左大大塊既花膠外,仲有半隻雞,職員叫我地品嚐下個湯,湯頭相當清潤鮮美,無味精味,飲落完全唔會覺得口渴,仲有膠質感。花膠唔止大大塊,仲有成六件,塊塊都口感軟腍,富膠質,相當滋補。職員仲會好細心幫我地剪雞,雞肉長時間既燉煮,依然鮮嫩。手切殼飼牛嫩肉 🥩🐮牛肉油花分明,口感鮮嫩肉味濃郁,放入花膠濃湯灼十幾秒,肉味齒頰留香,令人一試難忘。蘇格蘭聖子王 🐚🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿極度新鮮,送到黎仲識郁,職員仲主動幫我地灼,灼到甩殼就食得,正如上面咁講,靚食材根本唔使咩調味,點少少豉油就食得,肉質滑柔嫩,卻帶爽脆, 味道鮮甜。手工魚皮餃 🥟🐷餃皮煙韌同帶魚肉既鮮味,豬肉餡料新鮮,厚身爽滑,岩晒打邊爐。牛骨髓 🐮唔係間間打邊爐餐廳都有,不過佢其實營養豐富,高蛋白、低脂肪,仲含豐富鈣質,坊間有傳有壯陽壯腰既功效。今次呢個原條牛骨髓夠晒新鮮,

招牌濃湯花膠雞鍋 (半只)🐓🎣

手切殼飼牛嫩肉 🥩🐮

蘇格蘭聖子王 🐚🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

手工魚皮餃 🥟🐷

牛骨髓 🐮
唔係間間打邊爐餐廳都有,不過佢其實營養豐富,高蛋白、低脂肪,仲含豐富鈣質,坊間有傳有壯陽壯腰既功效。今次呢個原條牛骨髓夠晒新鮮,吸晒湯既精華

胡椒豬肚貢丸 🐖
新鮮豬肉同豬肚製成,彈牙爽口,加埋黑胡椒調味,味道好有層次。

2023-08-26
$600 (Lunch)
  • 招牌濃湯花膠雞鍋
  • 手切殼飼牛嫩肉