2024-12-12 213 views
餐廳位置都算方便,而且喺廣東道,今日同同事喺附近做嘢就決定試吓呢一間茶餐廳,之前都經過,見到入邊都幾多人,所以就決定過嚟試吓!x0醬海蝦球滑蛋飯, 飯嘅份量都算幾多,而且嚟到嘅時候睇得出係即刻叫我即刻做,熱辣辣,價錢嚟講唔算太貴,蝦球嘅味道,我覺得可以,每一隻都非常大隻,而且爽口彈牙!再加埋蛋,佢又唔會做得太熟,成個口感配搭送飯,我覺得都唔錯,蝦嘅份量起碼有五至六隻,呢一個價錢嚟講,我覺得都比幾多,所以我哋都覺得佢嘅唔錯!再加埋少少XO醬喺個面度令到成個飯嘅味道更加突出,側邊度有少少沙律菜,都好fresh! 整體上都覺得呢個飯幾好食!我哋另外叫咗一個四寶飯,燒腩仔嘅味道非常好,唔會話好肥,而且我哋都覺得佢個皮燒到好脆,再加埋少少黃色嘅芥辣,真係唔錯!叉燒亦都好香,肥瘦平均,送飯簡直就係一流,再加埋紅腸同埋一隻鹹蛋!整體嚟講都覺得唔錯,而且份理我哋都覺得理想!見到佢仲有好多唔同嘅套餐,下次會再返嚟幫襯!

見到佢仲有好多唔同嘅套餐,下次會再返嚟幫襯!