2023-02-09 208 views
今日去開K-11 買野 知道後街有好多餐廳 就決定試一試😚 角落位置係一蘭隔離有間日式餐廳 位置唔大 牆壁貼上好多唔同清酒🍶的貼紙 平日關係就冇點到清酒野飲 主要食燒物同埋壽喜燒 蒜香国產雞肝炒雜菌炒香的雜菌菇配上濃味雞肝 中和返個油膩感覺雞肝含鐵質份量唔少 其實都有營養價值 入口肉香都濃郁燒五花腩三重芝士蔥蛋餅三重芝士營造到拉絲效果 配上邪惡的五花腩蛋餅上的海苔粉調味 芝士控的好選擇三重芝士燒蟹肉松葉蟹蓋賣相精緻 去日本最喜歡點燒蟹蓋今次都唔例外 同時富有芝士口感 內裡蟹粉蟹膏都好濃味香口 安格斯牛小排壽喜燒最後點左一個壽燒鍋作結 豆腐嫩滑吸收左湯汁的濃味 配上娃娃菜和菇菌 關西風味的壽喜燒煮法 配上牛小排 牛小排肉質紋理都鮮明 牛香味亦足 都係一個唔錯的選擇總體黎講食物質素都唔錯 酒類飲品就未有一試

平日關係就冇點到清酒野飲 主要食燒物同埋壽喜燒

蒜香国產雞肝炒雜菌