夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
2024-02-28 88 views
同朋友食完呢間鐵板燒「夜。鐵板燒」,立即bookmarked🔖,下次會再黎食。首先,餐廳裝飾好有藝術感、環境舒適,而且店員態度超好,最重要佢既佈置令人猶如置身於日本之中😍🫐藍莓慕絲配日本士多啤梨🍓一個字「爽」!最愛吃甜既我,俾藍莓慕絲既香味引到食唔停口,仲有超香甜既士多啤梨,多汁香脆又超甜,好正💬!🐉三龍岀海之瀨尿蝦🦐瀨尿蝦肉質清爽美味!新鮮瀨尿蝦配上檸檬汁同香草既結合刺激味覺,口感豐富,超回味啊😚!🐉三龍岀海之西班牙紅蝦🇪🇸超大隻!紅蝦肉質鮮嫩多汁,咬落仲「索索聲」,口感彈牙,邊咬紅蝦肉汁邊流岀,食到令人流哂口水😈👨🏻‍🍳廚師發辦之蟶子皇👑蟶子皇新鮮爽口,海鮮味十足,配埋野菇同香葉配菜,賣相靚之餘又香氣四溢,真係越食越上癮😋食物賣相擺盤超靚,又有多款菜式,所以我地食到超飽超滿足💯
🫐藍莓慕絲配日本士多啤梨🍓
🐉三龍岀海之瀨尿蝦🦐
🐉三龍岀海之西班牙紅蝦🇪🇸
👨🏻‍🍳廚師發辦之蟶子皇👑
食物賣相擺盤超靚,又有多款菜式,所以我地食到超飽超滿足💯