2023-03-17 105 views
通常去到尖沙咀想食日本嘢又唔想諗嘅話就會揀德美 好彩先地上到去唔算好多人 等左10分鐘左右就有位啦 魚子蔥拖羅茸飯$142每次黎親都會揀呢個食😂 10次黎10次都會嗌 暫時喺出邊冇食過一間係好食過佢嘅 介紹咗比啲朋友之後大家都認同😌出邊嗰啲會好腥或者冇咩味 但呢度唔會 唔好睇相以為佢好少 其實兩個人都分到一碗飯 有魚子喺上邊令到成個口感都好豐富 跟餐包埋一個細沙律同埋一碗麵豉湯 推薦👍🏻風味海鮮鍋$98呢個第一次試 媽咪想食啲熱野所以簡左呢個比佢 黎到見到比好多海鮮 感覺上咁多鍋物裏面呢個最抵最多餸仲要有蝦有帶子有三文魚 仲有個湯好鮮味所有海鮮既精華都係曬個湯到 仲有啲菜同埋少少粉絲 幾好味😋洋風鰻魚班㦸$62呢個pancake都幾好食甜甜地 又有鰻魚既口感同埋有芒果、牛油果幾甜味 個口感唔錯 可以一試 不過如果多多一兩件會仲開心😆

魚子蔥拖羅茸飯$142

風味海鮮鍋$98