2022-10-08
佢哋嘅廚師發板同出邊唔同!都係比較少見嘅魚類,就算魚品一樣做法都唔同🙉💕師傅強調唔會過度調味,簡單嘅岩鹽、火炙,先可以食到原來魚嘅鮮味!成餐飯食得好有驚喜🥰餐廳環境設計富有神秘感,推薦情侶約會過嚟食😍不過記得提前一兩日book位😝 Lunch Omakase $688 (優惠價$588)前菜+茶碗蒸+刺身3點+壽司 8貫+手卷+迷你昆布湯烏冬+湯物+甜品推薦大家過嚟食lunch🍽呢個質素真係超級抵食!勁滿足🤩佢哋由煮壽司飯到去整壽司嘅水全部都係用日本水,所有嘅味道感覺真係好似去咗日本食😳!另外值得一提係佢哋嘅壽司飯!除咗係好靚嘅櫻花粉紅色之外,師傅話係用植物提煉而成嘅汁液,仲有益心臟健康,而且味道無出邊嘅壽司飯咁搶味!的確食所有壽司嘅時候呢個飯都特別提味,係食到魚嘅鮮甜原味❤️茶碗新加左大量三文魚子🙉💕增加左鹹香同口感👍🏻刺身3點食到極厚身嘅帶子、火炙過嘅蝦膏配牡丹蝦,極幸福🙊🥰壽司最驚喜係煙燻金綫鯛、Kama-toroKama-toro油花多而且分佈均勻,可以同和牛相比😍但又唔會成啖油咁好膩🙈係魚下巴嘅一小塊肉,非常珍貴😳師傅即場演示煙燻過程,煙燻令魚肉放鬆,口感更上一層,睇得又食得😍
佢哋嘅廚師發板同出邊唔同!都係比較少見嘅魚類,就算魚品一樣做法都唔同🙉💕師傅強調唔會過度調味,簡單嘅岩鹽、火炙,先可以食到原來魚嘅鮮味! 成餐飯食得好有驚喜🥰餐廳環境設計富有神秘感,推薦情侶約會過嚟食😍不過記得提前一兩日book位😝
Lunch Omakase $688 (優惠價$588)
推薦大家過嚟食lunch🍽呢個質素真係超級抵食!勁滿足🤩
壽司最驚喜係煙燻金綫鯛、Kama-toro
手卷嘅紫菜都好講究!上手淋入口脆🙊💕
迷你牛肉烏冬 用心之作!稻庭烏冬煙韌彈牙 配搭牛肉超正❤️❤️
甜品又係我最愛🤣黑芝麻同抹茶口味奶凍🤘🏻
師傅話佢哋甜品都唔會整得好甜!正合我心😝