尖沙咀最近開咗間幾正嘅日本壽喜燒店,牛肉好高質,入口即溶,食完一次之後包你一定會回訪 💯 價錢方面都好合理,環境坐得又舒服,好適合同朋友過嚟一齊食😋 佢一共有三個套餐,唔同之處就係牛肉嘅選擇,今次就試咗以下呢個,真係超好食,食完覺得好滿足😍💯 「特上·薩摩牛壽喜燒套餐」 𝘛𝘰𝘱 𝘘𝘶𝘢𝘭𝘪𝘵𝘺 𝘚𝘢𝘵𝘴𝘶𝘮𝘢 𝘎𝘺𝘶 𝘚𝘶𝘬𝘪𝘺𝘢𝘬𝘪 ▫️4%奇跡A5薩摩牛西冷/肉限切片70g 🥩▫️霜降A5薩摩牛切片110g 🥓▫️前菜 🥠▫️野菜盛合 🥗▫️蘭王蛋及無菌蛋 🥚 ▫️米飯(日本米選用) 🍚 ▫️甜品 - 柚子雪葩 🍧另外再叫多咗兩杯飲品,建議可以試NIKUYA特調飲品🤭 都係啲比較特別嘅配搭👍「星紫流砂」 🍹呢個包括石榴、乳酸同蝶豆花茶,少少乳酸甜甜地,蝶豆花令到顏色更加特別😉「夕焼け」🍸呢個就係水果茶,包括芒果、蜜桃、百香果同四季春,有啲似台式冷泡茶 🍑

▫️4%奇跡A5薩摩牛西冷/肉限切片70g 🥩
▫️霜降A5薩摩牛切片110g 🥓