6 day(s) ago
Goobne Chicken尖沙咀赫德道4號 The Hart 2 樓經開尖沙咀,老友推介 Fusion 韓式餐廳,環境舒適,食材新鮮,果然冇介紹錯。😸蘿蔔前菜,酸度適中,新鮮爽口。😁CHI PI CHI PI果味醬油蒜香烤雞即叫即炸,外層香脆,份量十足,我哋揀咗無骨雞肉,雞肉新鮮嫩滑,肉汁豐富,解凍處理得很好,沒有雪味。香甜的醬汁,蒜香味慢慢滲出,開胃惹味,吃到中段加新鮮檸檬汁,效果更佳,必食!😻蜜糖BBQ芝加哥薄餅面層加了香甜的蜜糖,烤豬肉口感煙韌,肉汁豐富,與香濃的芝士和薯蓉融為一體。餅底爽脆,充滿牛油的香味,鹹度適中,大滿足!🤤芒果沙冰+士多啤梨沙冰果汁香濃,甜度適中,沙冰夠凍,加一片清新的薄荷葉,飲完好舒暢。😽Goobne Chicken 環境舒適氣氛好,食材新鮮高質,侍應服務態度好,還會再來。😎🤘🏻
尖沙咀赫德道4號 The Hart 2 樓
蘿蔔前菜,酸度適中,新鮮爽口。😁
CHI PI CHI PI
果味醬油蒜香烤雞