以壽喜燒加日本料理為主,主打高端食材既禪八質素真係非常高!質素之高係連續三年入選米芝蓮星級推薦餐廳,而且真係實至名歸 👍🏻𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥✨ 鹿兒島黑豚肉壽喜燒 優惠價$194禪八由即日起至5月10號都做緊優惠,星期日至四晚市時段,鹿兒島豚肉火鍋同埋壽喜燒,都係半價!好抵食 😉鹿兒島黑豚肉既豬肉眼同腩肉,係壽喜燒上用慢火熬煮,肉質彈牙唔油膩。所有蔬菜經過壽喜燒汁慢煮之後都非常之入味。✨ 特選A4宮崎和牛100g 優惠價$288優惠期內食壽喜燒仲可以加配唔同嘅食物,包括龍蝦、松葉蟹、宮崎和牛。今次我哋就揀咗入口即溶既A4宮崎和牛,肉味伴隨住佢係口入面溶化而散開,成個口都比牛肉味攻佔 ❣️ 點埋蛋黃真係極品口感!✨ 旬鮮 禪八刺身併盤 $788餐廳會隨著季節既變化提供返時令既食材同埋豐洲直送既鮮魚。當中就包括正包括日本海膽,深海池魚,吞拿魚腩,亦即係大拖羅。適逢秋季,仲有原條秋刀魚刺身!刺身既鮮度都好高,每一款味道獨特唔重覆。細心品嘗就知道廚師係有設計過,令口入面既味道唔會太過接近,可以更好咁享受佢地既鮮味 🥰秋刀魚刺身更加有特別處理,由於味道比一般魚生腥,配料用左薑蓉同蔥蓉,除左

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥

✨ 鹿兒島黑豚肉壽喜燒 優惠價$194

✨ 特選A4宮崎和牛100g 優惠價$288

✨ 旬鮮 禪八刺身併盤 $788

適逢秋季,仲有原條秋刀魚刺身

秋刀魚刺身更加有特別處理,由於味道比一般魚生腥,配料用左薑蓉同蔥蓉,除左去腥外,仲真係好夾,而且隱約食到一種香港人應該都好熟悉既味道🐔感覺又特別又得意😝

⭐️ 𝐃𝐞𝐚𝐥 ⭐️

除咗以一個好優惠嘅價錢去食壽喜燒同靚牛靚豬,餐廳仲做緊Tasting sake set (3kinds) $50 💋