入嚟同大家分享一間我剛試過嘅尖沙咀K11嘅泰式餐廳「阿閒泰」啦!呢度嘅食物同氛圍一流,適合與朋友或家人一齊共享晚餐。佢用新鮮食材同精湛嘅烹飪技巧,為我地一班好友帶黎美味又獨特嘅飲食經驗。🎉🍽️👍🌮紅菜頭芒果米紙卷🌮用新鮮嘅紅菜頭同芒果作為材料,創新又味道好,口感清新爽口,令我地一家子都好滿意!🥗🍋😍🍖炭燒牛肉配清芒果沙律🍖牛肉燒咗出黎好有味,再加上清新嘅芒果,清爽同味道濃郁👍🍝慢煮牛肋肉紅咖喱意大利麵🍝慢煮牛肋肉用紅咖哩伴意大利麵,東南亞口味濃郁,每一口食入口都實在好滿足!💖🍨楊枝甘露莎莎配自家製芒果雪條🍨清甜嘅楊枝甘露配自家製芒果雪條,食落去好清涼又解渴,真心好好食,以此作為尾聲完全冇問題!🍦💖😋如果你都同我一樣對東南亞菜式一直有好大嘅興範,又想搵個好地方與朋友飲嘢傾計,咁就一定要嚟試下「阿閒泰」啦!我相信佢一定會帶比你一個驚喜。😉👍💝

🌮紅菜頭芒果米紙卷🌮
🍖炭燒牛肉配清芒果沙律🍖
牛肉燒咗出黎好有味,再加上清新嘅芒果,清爽同味道濃郁👍
🍝慢煮牛肋肉紅咖喱意大利麵🍝
🍨楊枝甘露莎莎配自家製芒果雪條🍨