2018-12-19 149 views
近APM而唔洗搭𨋢、唔洗點等位、價錢合理又好味嘅餐廳,都無乜幾間。呢間嘢地方夠大,坐位寬鬆,招呼夠好,嘢食又唔差,所以連午餐都要嚟幫襯吓!每次嚟到,最鍾意佢個熱辣辣面包,鬆軟又夠香,加埋個成日轉嘅湯,餓到傻都即刻比佢征服。今日試咗個冬陰公海鮮意粉,冬陰公未夠泰式咁正宗,但都夠香、夠味,意粉軟硬度適中又唔乾,唔錯。另外叫咗個豬扒意粉,肉唔硬夠淋,保持水準。上菜速度都好快,唔會等到天荒地老至有得食。跟餐飲品同平時散叫一樣咁大杯同抵飲,咖啡仲係即磨,唔會因爲午餐變咗細杯或者將貨就價。埋單速度都好快,啱曬我哋食飽要返公司交人嘅打工仔。
埋單速度都好快,啱曬我哋食飽要返公司交人嘅打工仔。