2017-05-01
唔係打手、不過食到好野係要讚揚吓俾like嘅。朋友係半個日本人、咁想食好澎拜又唔想求其嘅魚生飯、所以揀同朋友黎、本身因為聚舊都幾驚唔坐得耐俾啲侍應啤住眼神快趣走嗰種、好彩都nice嘅仲個個都笑嘅有service嘅。咁啲嘢食都真係唔錯嘅、揀得食魚生飯都係想「鮮」同「甜」、仲有我呢啲衰鬼香港燦除左好味仲要澎拜架嘛。好的、滿分食物嘅好味道如果併合環境、服務、價錢仲有佢點上菜附合各種味道配合、咁佢改得個日本名都有齊基本日本點擺菜、其實折開同你喺日本食嘅價錢差不多。唔算太貴可接受。兩個人食咁多的確有點過份唔記得咩鬼名總之就好澎拜嘅海膽同帶子又三文魚子咁、啲海膽係slice by slice 、唔係爛溶溶成pat野。都係唔記得咩鬼名總之就好澎拜嘅海膽同minced 左嘅吞拿魚咁、啲洋蔥好鬼夾。呢條池魚其實唔係好大條、不過欣賞佢一隻碟一條魚三種滋味、最喜歡同薑蓉。
好的、滿分
兩個人食咁多的確有點過份