2024-07-10
2079 views
今晚放工同朋友食串燒chill下,居酒屋裝修風格充滿住日式風情,氣氛好好,串燒選擇多,仲做緊指定串燒$34/2串優惠。🦪日本生蠔是日精選係赤崎生蠔,肉質飽滿,入口時有一絲微甜,帶有濃郁既海水味。🦀三色甲羅燒一次過試晒蟹膏、蟹籽、蟹肉,入口鮮味十足,可以配搭紫菜/蝦片一齊食,別有風味。🍢横格肌SET我同朋友都好鐘意食牛,叫左横格肌 SET,横格肌 入口嫩滑,肉汁豐富,一次過試晒四款口味 - 蜜糖芥辣、Wasabi、蒜香同埋黑燒。🔹蜜糖芥辣:甜中帶辣,口感豐富。🔸Wasabi:帶有一絲辛辣,好惹味。🔹蒜香:蒜香味濃郁,增添牛肉既風味。🔸黑燒:口感獨特。🍢牛小腸:纖細柔軟,口感Q彈。🍢牛大腸:肉質緊實,有嚼勁。🍢日本大蔥:口感清脆,清新之選。🍢燒芝士年糕:煙煙韌韌,咬落去拉絲。✨✨✨$34/2串✨✨✨🍢牛肝:口感細膩,入口慢慢溶化。🍢牛骨髓:帶有濃厚既牛骨香味和微妙既甜味。🍢車厘茄煙肉卷:車厘茄甜美多汁,同煙肉既鹹香味搭配好夾。🍢雞肝:口感細膩柔滑,帶有濃郁的香氣。🍢自家製豆腐:豆腐皮脆卜卜,內裏滑嫩,可以配搭木魚絲、薑蔥一齊食。🍢骨付豚骨腸:肉質緊實,帶有豐富的肉香。🍢海老燒:蝦肉彈牙,非
🦪日本生蠔
🦀三色甲羅燒
🍢横格肌SET
🔹蜜糖芥辣:甜中帶辣,口感豐富。
🔸Wasabi:帶有一絲辛辣,好惹味。
🔹蒜香:蒜香味濃郁,增添牛肉既風味。
🔸黑燒:口感獨特。
🍢牛小腸:纖細柔軟,口感Q彈。
🍢牛大腸:肉質緊實,有嚼勁。
🍢日本大蔥:口感清脆,清新之選。
🍢燒芝士年糕:煙煙韌韌,咬落去拉絲。
✨✨✨$34/2串✨✨✨
🍢牛肝:口感細膩,入口慢慢溶化。
🍢牛骨髓:帶有濃厚既牛骨香味和微妙既甜味。
🍢車厘茄煙肉卷:車厘茄甜美多汁,同煙肉既鹹香味搭配好夾。
🍢雞肝:口感細膩柔滑,帶有濃郁的香氣。
🍢骨付豚骨腸:肉質緊實,帶有豐富的肉香。
🍢海老燒:蝦肉彈牙,非常鮮美。