2024-09-09 176 views
今次屋企人生日喺百樂門擺咗兩圍🥳環境清潔正常,同以往一樣都係好多人食。始終香港仔嘅酒樓唔多我們擺兩圍,所以可以入隔房食飯。由於係中央冷氣,所以隔咗間房咁啱個位置係冇風口位,冷氣不足。雖然佢有獨立小型冷氣機,但都依然比較焗。食物質素還可以,上菜時間都算平均。服務員態度都好親切有笑容有禮貌。成晚最喜歡食佢條魚,蒸得啱啱好,鮮甜嫩滑。大家都特別讚條魚,始終海鮮嘅火候一定要啱啱好先好味。不過,價錢好似比以前偏貴。今次食個plan係$6500 ,但冇鮑魚生菜及紅燒乳鴿之類。其中一碟菜,係太極莧菜,有點奇怪。仲有個非常特別的酥炸芋頭帶子, 很有新意,但由於太特別不是每個人都喜歡,寧願佢安排一碟正常帶子小菜仲好。整體來說,如果街坊生意其實沒太多選擇在香港仔,環境、食物、服務質素正常。
今次屋企人生日喺百樂門擺咗兩圍🥳
環境清潔正常,同以往一樣都係好多人食。
始終香港仔嘅酒樓唔多
我們擺兩圍,所以可以入隔房食飯。
雖然佢有獨立小型冷氣機,但都依然比較焗。

食物質素還可以,上菜時間都算平均。
服務員態度都好親切有笑容有禮貌。

不過,價錢好似比以前偏貴。

2024-09-07