2024-04-27 303 views
朋友話想試下呢間餐廳,星期六下午兩點幾黎到要等位,餐廳都唔算好大,限時食75分鐘,差唔多到我哋嗰陣店員會先俾個qr code我地落單先。法國黑松露蘑菇貓耳朵粉$118,個醬好多好濃郁,好似飲緊個湯咁🤣🤣加配左個炸薯條配黑松露蛋黃醬$20,薯條overcook,炸到好乾👎唔得!牛油果滑蛋治$98,包皮應該有用牛油煎過,好好味,滑蛋熱辣辣大舊又好滑,不錯👍不過就覺得有d貴。紫白配牛角酥窩夫$88,牛角包窩夫好食,但個士多啤梨醬我就唔係好鐘意(有d酸),如果佢可以出更多其他口味會更佳。雪糕係奶茶雪糕幾特別。抹茶鮮奶$58,抹茶味唔夠濃,好似淨係飲到奶味咁,而且唔算好大杯、性價比唔高。整體嚟講呢間餐廳屬於小貴,食物質素未算好特別,而且用餐時間比較短,試一次好了。