<🍔芝士🧀牛堡 🐮>輕輕烘過既麵包🥯同牛肉🐮好似融為一體咁,口感軟棉棉,牛肉好厚身😳 充滿肉汁好Juicy😋 仲有半融既芝士🧀 生菜🥬 蕃茄🍅洋蔥同千島醬做餡料添😃👍🏻<🍔凱撒雞扒寶🐔>咬落去既第一啖有幾分清新既味道☘️ 同埋剩係覺得塊雞扒🐔好滑好嫩⛷ 睇張Poster原來佢係用真空慢煮既方法鎖死左佢既肉汁之餘又唔會令肉質變老👴🏻<+$15套餐配 薯條🍟 +柚子蜜 & 薯格 +茉莉花茶🍵>薯條🍟薯格🍠都係即叫即炸熱辣辣💥 仲要係粗身既薯條🍟黎架😋 至於薯格呢同樣脆口👍🏻 份量亦充足小編大推嘉寶既柚子蜜😳 溫度適中〽️ 唔會太甜又唔會太淡👍🏻 手勢好好😃 茉莉花茶就用上斯里蘭卡🇱🇰既Dilmah🍵茶包沖製~套餐既小食同飲品其實仲有好多選擇📝 最想試下個炸燒賣😍 可惜已經Sold Out🥺 有機會要再黎「懲罰」一下佢😭 我要試我要試🥺🥺🥺

<🍔芝士🧀牛堡 🐮>

<🍔凱撒雞扒寶🐔>
凱撒雞扒寶

柚子蜜& Dilmah茉莉花茶

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$54 (Lunch)
凱撒雞扒寶
柚子蜜& Dilmah茉莉花茶