2018-04-19 451 views
黎到屯門,唔食屯門咖哩屋唔叫黎到屯門啦!其實係朋友力推☺️即同大家試試佢!👉🏿✨午市套餐 咖哩牛腩 Hkd 43 💸📌成個餐有湯,飲品,烤餅,薯條,飯同蔬菜😀學生好似仲有優惠!又係抵到痴線🤷🏽‍♀️味道我就覺得冇想像中咁好食既,可能因為佢啲咖哩係偏咸個款而唔係甜,唔太岩我口味啦,不過一場黎到試下都得既!👉🏿✨拉茶 跟餐再加10蚊 💸📌呢個又ok wo 😳 個味道係你絕對諗唔到,加左薑同香料等,飲落好印度風味😍仲要係係你面前拉俾你,好似睇show咁,正架!👉🏿✨印度甜煎堆 Hkd 25 💸📌呢度真係超甜超甜同超甜!佢唔係湯圓煙煙銀銀,反而有少少粉狀,食唔到甜嘅千祈唔好嗌啦!

👉🏿✨午市套餐 咖哩牛腩 Hkd 43 💸

👉🏿✨拉茶 跟餐再加10蚊 💸