2023-12-03 578 views
呢間米線舖喺屯門不嬲都幾出名,一直想試吓,今日終於去到虹橋試。☺️微辣麻辣小鍋米線 🍜+豬頸肉+香茅豬扒($44+每樣餸$10)湯底唔算好特別,只有微微嘅麻感。豬頸肉係呢間嘅招牌,確實唔錯。甜甜地,間中有啲肥膏位同燶位,有啲似叉燒😂。另外佢豬頸肉係切到幼條嘅形狀,個人覺得如果佢可以大條啲,口感會更加好。😍至於香茅豬扒啲肉質比較散,但勝在易咬,唔會好乾柴,而且亦都有香茅味,加$10大大塊味道又唔錯算係咁。😌微辣酸辣小鍋米線 🍜+豬頸肉+蘿蔔+爆漿魚丸($44+每樣餸$10)湯底酸酸辣辣幾開胃,蘿蔔好好好大嚿,仲要有四嚿咁多,無渣又入味,爽甜爽甜,超級推薦鍾意蘿蔔嘅朋友仔。🥕爆漿魚丸,都係一啲現成丸,魚丸包住一粒肉丸,有少少爆汁,都幾惹味。😉味道:🐽🐽🐽🐽價錢:🐽🐽🐽🐽環境:🐽🐽🐽

微辣麻辣小鍋米線 🍜
+豬頸肉+香茅豬扒
($44+每樣餸$10)

微辣酸辣小鍋米線 🍜
+豬頸肉+蘿蔔+爆漿魚丸
($44+每樣餸$10)

味道:🐽🐽🐽🐽
價錢:🐽🐽🐽🐽