2019-09-26 151 views
今日黎到屯市 上網search完決定黎呢間food combo食個dinner! 見到佢有好多款定食選擇咁!裡面飲品就係自助嘅!有3款 一款係薄荷橙水 一款係熱嘅紅棗桂圓 仲有檸檬茶! 自己想飲就去斟就ok!! 試過薄荷橙水如紅棗桂圓,so far紅棗桂圓係有啲驚喜 幾好飲!!大家可以飲下定食方面我地叫左一個卡邦尼大通粉 同埋 三文魚呢2款 一個定食裡面包晒湯啦 沙律 一款小食 主菜同水果!都幾豐富下架!!首先講三文魚個個 佢配上嘅小食係炸雞 真心幾好食!!炸得好香 咬落去索索聲 好脆 唔會覺得一啖粉皮咁!!小食係幾出色嘅 而卡邦尼配嘅係薯絲蝦 蝦肉彈牙 點上泰式辣醬 呢個小食都真心唔錯!!haha可惜佢主打定食 冇得單叫小食講返主菜 卡邦尼大通粉有點兒太水 但蛋嘅半生熟係做得好好嘅! 整體食落都唔錯 而個三文魚煎得非常鮮嫩 配上個sauce都好夾!當日我係薯蓉加栗米粒 薯蓉非常之綿滑! 食晒真係好飽😂成個定食好豐富

食晒真係好飽😂成個定食好豐富