🟠 屯門川菜米線 - 重慶館 🟤味道 : 🟠🟠🟠🟠 4 / 5價錢 : 🟤🟤🟤🟤 4 / 5環境 : 🟠🟠🟠🟠 4 / 5位置 : 🟤🟤🟤 3 / 5推薦 : 🟠🟤🟠🟤 4 / 5➿ 環境 · 衛生 · 服務 . 小店嚟講 枱同枱之間唔迫有空間 夠冷氣 舒服. 川菜米線店嚟講 都好乾淨 唔會成枱油淋淋 又唔會成間店一陣味➿ 尖椒豬肚飯 $45. 每次見到川菜餐牌有呢一道可以叫 必叫 !!!. 味道略嫌唔夠辣 汁唔夠多 . 豬肚冇腥臭味 切得大小適中 唔會太幼太粗. 份量超大份!!! 無論尖椒定豬肚定飯都好多!! 男仔都實夠飽!👍➿ 酸辣桂林米線 $58 (已包一款涼菜小食)     另加涼拌薯仔絲 (另加一款一款小食 $10) . 豬耳同薯仔絲都好食 唔靠個湯就咁食都已入味. 濃味湯底 個味好夠 有酸味又夠辣 係有dd油 但我都會回頭再食!!. 米線控如我 從此屯門多一個選擇 唔使成日食雲川🤪. 超級大碗嘅米線 又係! 無論米線配料豬耳定薯仔絲都超多!!. 價錢連飲品 我地揀左唔使加錢嘅冰紅茶 有點小失望    我以為係自家製嘅 點知係康師傅冰紅茶一枝 甜到嘔🤢.
🟠 屯門川菜米線 - 重慶館 🟤

推薦 : 🟠🟤🟠🟤 4 / 5

➿ 環境 · 衛生 · 服務
. 小店嚟講 枱同枱之間唔迫有空間 夠冷氣 舒服

➿ 尖椒豬肚飯 $45
. 每次見到川菜餐牌有呢一道可以叫 必叫 !!!
. 味道略嫌唔夠辣 汁唔夠多
. 豬肚冇腥臭味 切得大小適中 唔會太幼太粗

➿ 酸辣桂林米線 $58 (已包一款涼菜小食)
     另加涼拌薯仔絲 (另加一款一款小食 $10)
. 豬耳同薯仔絲都好食 唔靠個湯就咁食都已入味

分店 : /
尖椒豬肚飯
酸辣桂林米線
2023-06-18
$50 (Lunch)
酸辣桂林米線