2024-10-12
<< #大口妹美食推介 >🤗本身係屯門人嘅我,近期發現咗一間可以外賣嘅新鮮魚生,非常之方便,喺景峰輕鐵站行過對面就係啦,即叫即做,最值得一讚佢啲壽司魚生係勁大勁厚,價錢亦都唔貴!所以好想介紹各位屯門友!🤩另外除咗有魚生,壽司,仲有拉麵,同埋其他急凍食品!眼見舖頭有好多急凍榴槤,急凍餃子小籠包,急凍生蠔,仲有我最鍾意嘅海膽,海膽可以一板板咁買,🤩非常之吸引!💁🏻♀️網上社交平台佢哋亦都有詳情可以click入去社交平台度觀看,大時大節多人食飯,都有盆菜可以訂!即訂即做,超豐富滿滿嘅盆菜社交平台亦都有相片可以供應!仲有羊腩煲同雞煲賣,天氣開始凍大家可以訂購!食物介紹:🐟三文魚半磅 $110半磅三文魚,又厚又大塊,都可以切到10片!新鮮鮮甜,食魚生必叫!好食👅👅👅👅👅🐠油甘魚(4片) $72油甘魚鮮甜,亦都係厚切大大塊,我都未食過咁大塊咁厚嘅油甘魚,大家可以去試吓!好食👅👅👅👅👅🐣腐皮芝士玉子壽司 $40舊壽司好大嚿😹除咗個玉子大嚿,個芝士亦都好香,配埋一齊食,非常滿足!好食👅👅👅👅🥗腐皮吞拿魚沙律壽司 $24腐皮壽司,我一向都鍾意食,因為腐皮有種味道吸引,加埋吞拿魚都
食物介紹:
🐟三文魚半磅 $110
好食👅👅👅👅👅
🐠油甘魚(4片) $72
好食👅👅👅👅👅
🐣腐皮芝士玉子壽司 $40
🥗腐皮吞拿魚沙律壽司 $24
腐皮壽司,我一向都鍾意食,因為腐皮有種味道吸引,加埋吞拿魚都好配,又係一樣咁大嚿,我大口妹一口放晒落去口,勁滿足😌
🦑黃金魷魚 花之妣戀壽司 $48
都係叫壽司會必叫花之戀,今次呢個上邊冇三文魚子,就係黃金魷魚,平時黃金魷魚壽司就會成日叫,今次MIX埋一齊都係第一次,好夾!
🍣花之戀壽司 $36
應該都唔需要多介紹花之戀係乜嘢啦,最主要係佢嘅三文魚好好食,呢間三文魚勁厚切,所以成個花之戀都非常之滿足!鍾意食三文魚花枝戀記得叫呢個!
回頭率🈵🈵🈵🈵
🚃景峰輕鐵站對面步行2分鐘