2024-04-23 69 views
放假放工之後最開心莫過於坐於氣氛濃厚既打卡酒吧餐廳,同三五知己歎着美酒佳餚聽 Live Music。屯門紅橋呢間新開既西餐廳,欣賞非常精彩的歌手 Live Music 😍我地今次叫左好幾樣食物,包括✨澳洲和牛竹炭漢堡包配法式炸薯條 $188和牛油香四溢,麵包外皮少少脆口咬落軟熟,芝士咸香更誘人🌟酥炸墨魚圈$88墨魚圈外皮酥脆內層Q彈鮮甜,搭配黃金比例調配的超薄麵皮鎖住滿滿鮮味✨朱古力心太軟配雪糕$75朱古力心太軟味道濃郁,切開濃濃朱古力流出,配上香滑嘅雲呢拿雪糕✨燒老虎大蝦扒及意式蕃茄醬配扁意粉配BB菠菜$148🍝🦐鮮味十足的開邊虎蝦散發陣陣炭香撲鼻,蝦身彈牙爽口,調味豐富了味道層次。🍅蕃茄酸酸甜甜非常醒胃餐廳非常適合情侶拍拖約會或閏密好友的聚會,無論室外或室內環境都是滿分的打卡位。

✨澳洲和牛竹炭漢堡包配法式炸薯條 $188
和牛油香四溢,麵包外皮少少脆口咬落軟熟,芝士咸香更誘人

🌟酥炸墨魚圈$88

✨朱古力心太軟配雪糕$75

✨燒老虎大蝦扒及意式蕃茄醬配扁意粉配BB菠菜$148🍝

2024-04-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)