2019-07-18 41 views
平時都比較少去屯門呢一邊,但係今日約咗朋友就去呢度食個brunch啦!可能嚟到門面雖然冇乜特別,但係入邊裝修得都幾簡約乾淨,掛住左好多美國風景、建築嘅海報,睇落都幾靚,整體來講都坐得幾舒服。-Lunch Menu有八款款式選擇,全部都係$80 ,加多$10就可以配餐湯,我哋今日但只係叫咗兩個set lunch同埋飲品。-菠蘿冰紅茶: 冰紅茶甜度適中,加上一小片菠蘿,味道不錯。-All day breakfast, crispy fish fillet:一睇個賣相就覺得好靚,令人心情都好起來!炒蛋加上黑松露一齊煮,每一啖都有濃厚嘅黑松露味道。沙律菜十分新鮮,再加上黑醋,配搭得宜。仲有炸魚柳,雖然個外皮有少少硬,但係熱辣辣都幾脆口好食,唯一嘅遺憾就係啲沙律醬擺咗喺魚柳上面,如果可以另上就更加好啦。-菠菜忌廉雞肉巴拿馬火腿意大利麵: 意大利麵配埋菠菜忌廉汁,每一啖都好creamy,不過菠菜味就唔太突出。火腿油脂豐富。睇顏色估計佢唔係太高年份嘅火腿,所以唔會太濃味。不過咁樣先夾,因為菠菜汁比較清新,唔會俾火腿搶哂味。除咗火腿,配料仲有雞肉同蘑菇,雞肉嫩滑,蘑菇爽口👍🏻
菠蘿冰紅茶:

冰紅茶甜度適中,加上一小片菠蘿,味道不錯。

一睇個賣相就覺得好靚,令人心情都好起來!
菠菜忌廉雞肉巴拿馬火腿意大利麵: