中秋節本身想同hubby去打一人火鍋,點知間分店無得打,最近又見有人推介屯門有間米線既湯底好正,咁就去試下啦*無味精靚湯米線坐底睇下有咩食,見到有類似台式既飯,又有自選米線,但我一心係想試佢個靚湯,咁就叫左個胡椒豬肚雞湯米線同棗王當歸雞湯米線啦~*套餐可以用半價叫一樣小食,呢2樣都係$10@, 拍青瓜好爽好凍,皮蛋就差d啦無流心*胡椒豬肚雞湯米線湯底睇落好清,但其實好濃郁的,非常好飲,但雞件比較鞋口,米線又太淋,有數條米線又太硬好似未煮好咁⋯但整體唔錯的!*棗王當歸雞湯米線呢個就咁睇相以為係咖哩湯咁😂 但其實係好濃好濃既當歸雞湯味!超甜!好有媽媽煲既湯的感覺!可惜小妹我減緊肥唔飲得太多湯,唔係真係同佢清碗啊🙈另外米線真係太淋⋯希望店主留意下食完返屋企真係唔口渴,一d味精都無為左個湯底我會再去食!不過下次會叫湯飯

*無味精靚湯米線

,皮蛋就差d啦無流心

拍青瓜+蒜蓉皮蛋

*胡椒豬肚雞湯米線
胡椒豬肚雞湯米線

*棗王當歸雞湯米線
呢個就咁睇相以為係咖哩湯咁😂
另外米線真係太淋⋯希望店主留意下

棗王當歸雞湯米線

食完返屋企真係唔口渴,一d味精都無

為左個湯底我會再去食!不過下次會叫湯飯
2017-10-04
$75 (Dinner)
拍青瓜+蒜蓉皮蛋
胡椒豬肚雞湯米線