2022-05-06
<高質素隱蔽台式小店>木玥巷一直係元朗屯門好出名嘅台式小店想試咗好耐但一直冇機會 剪兩日終於去咗食~今次去嘅係屯門分店 環境都幾寬敞舒適 兩個人已經有卡位坐🥰------------------------------木玥招牌紅燒牛肉麵原條蒲燒鰻魚(加一碗珍珠米飯)炸花枝丸(6件)木玥招牌水果茶木玥黃金水果茶------------------------------首先上菜嘅係水果茶 一嚟到已經嚇親勁大杯🤣🤣食落真係有唔同嘅水果粒 而且係用新鮮水果而唔係罐頭生果!!!🍎招牌水果茶主要係用西柚 百香果等等 而黃金水果茶主要係鳳梨同百香果招牌牛肉麵 裏面有兩大塊牛肉 兩大塊牛筋 兩大塊牛肚 非常足料!!!🤩 而且湯底甜甜地 飲落有啲似老火湯 唔怕同你講 我自己飲晒成碗湯🤣蒲燒鰻魚 份量好多 一個女仔一定食唔晒花枝丸揸得好香脆而且配合味粉好惹味 咬開花枝丸仲會見到粒粒墨魚粒 夠哂足料 正🤪呢間小店一直都好出名對佢期望好高 估唔到嘢食質素高 店員服務好而且環境都好舒服!絕對會再次回訪🥰題外話 嗰度播啲歌多數係台灣流行曲 搞到我同男朋友都係咁忍唔住合唱🤣好開心嘅一次食飯體驗~~
木玥巷一直係元朗屯門好出名嘅台式小店
想試咗好耐但一直冇機會 剪兩日終於去咗食~
今次去嘅係屯門分店 環境都幾寬敞舒適 兩個人已經有卡位坐🥰
木玥招牌紅燒牛肉麵
原條蒲燒鰻魚(加一碗珍珠米飯)
炸花枝丸(6件)
木玥招牌水果茶
木玥黃金水果茶