2023-03-17 32 views
和氣食堂之前喺沙田食過一次覺得質素都幾好,選擇又多,可惜地點比較唔就腳⋯早排竟然比我發現原來屯門都開咗分店,以後想食就方便好多🙆🏻‍♀️🔸牛油燒日本番薯仔 $20🔸燒芝士年糕2件 $38🔸燒日本廣島蠔2隻(蒜+芝士)$48🔸香芒三文魚腐皮壽司 $34🔸北海卷 $132🔸火焰海膽帆立貝卷 $72🔸雙重芝士鰻魚卷 $58🔹檸檬藍柑梳打 $45-今日唔係好肚餓所以就冇叫飯麵嗰類主食,點知特式卷物原來都好大件!北海卷、火焰海膽帆立貝卷、雙重芝士鰻魚卷都係一碟3件,件件都多飯又足料,夾起嚟都有啲重量😆自從去完北海道返嚟就愛上咗海膽同三文魚子,所以一見到北海卷就毫不猶豫點咗,滿滿的海膽、拖羅蓉再加上三文魚子完全係大滿足🫶🏻 香芒三文魚腐皮壽司甜甜地配搭幾特別。串燒唔想食咁多肉嘅時候私心最鍾意叫日本番薯仔同芝士年糕🙋🏻‍♀️ 檸檬藍柑梳打大大杯兩個人share都得,呢個價錢很ok!!

🔸牛油燒日本番薯仔 $20
🔸燒芝士年糕2件 $38