2021-04-08
行勻屯門市 vcity唔知食乜好?☹️定想食西餐又唔想排牧羊少年同outback😝咁就要去新墟嘅food combo試下西餐啦😙餐牌好多選擇 同一般港式西餐又有D唔同 會更偏向正宗西餐!整體環境好舒服光猛 而且燈光偏溫馨💛🍖蘋果玉桂燒烤醬焗豬肋骨💰168豬肋骨被薯條鋪住 超級長一條😍面頭會有D肉桂蘋果同一層燒烤甜醬 而隔離有三個醬 分別就係肉桂蘋果 甜辣醬 同埋茄汁 整體來講肋骨燒得好入味 同埋好焦脆😙但係骨同骨連接個到肉會比較韌小小🥘西班牙龍蝦海鮮飯💰148(一人份)超級多料超級豐富嘅飯😍面頭有一隻好大嘅龍蝦同龍蝦鉗!龍蝦肉好鮮甜 好新鮮😙隔離有兩隻青口 魷魚 蝦肉 飯入面仲有辣肉腸😚飯口感非常黏糯 意大利飯同咖哩汁完美融合 夾雜青豆又特別清新💛小小提議😙飯可以多返小小調味!不過個人將甜辣醬撈左小小飯覺得更加好食!🥗Combo凱撒沙律💰88沙律連住兩條長法包上來😝兩條麵包蒜香味十足 咬口同平時餐包完全唔同 好似識得反彈咁 好推薦😍沙律隔離會有diy醬料!分別係芝士粉 沙律醬同煙肉 我地倒曬煙肉入去🤣店員都會比個夾夾你用來撈同夾沙律😚好貼心🍧凍鳳梨冰💰特飲+16菠蘿冰上來好壯觀😆有一塊菠
🍖蘋果玉桂燒烤醬焗豬肋骨
💰168
🥘西班牙龍蝦海鮮飯
💰148(一人份)
🥗Combo凱撒沙律
💰88
🍧凍鳳梨冰
💰特飲+16
菠蘿冰上來好壯觀😆有一塊菠蘿插左係杯壁!而佢真係好冰 夠曬夏天嘅感覺 飲落去會有小小甜 不過隨著冰融化就冇咁甜!超級清爽~推薦💛
呢間小店真係環境好舒服安靜 店員都好貼心 價錢相對都唔會太進取 但係就好少客人來 可能個位置太過隱蔽了😢大家下次入屯門可以多多支持小店!味道真係好好!
蘋果玉桂燒烤醬焗豬肋骨
西班牙龍蝦海鮮飯