2021-02-02 142 views
依間餐廳食完第一個感覺就係一定要encore!點解因為真係好正同埋勁抵食!最近返工都好少出市區食嘢,所以都係喺屯門附近食下野咁樣,依間係我睇住佢裝修到啱啱新開張,一直都好有興趣想試吓嘅餐廳一嚟餐廳係良心小店,二來餐廳嘅定價同埋定位都非常親民,對於屯門人來講簡直就係超級吸引,我自己就叫咗一份我哋All day breakfast 佢有分細size同埋大size,因為嗰日都幾肚餓所以我就叫咗一份full size嘅,我從來都冇食過一份咁大份嘅全日早餐,牛角包、牛油果、煙三文魚、蘑菇、炒蛋全部足足有齊,超級足料份量勁多但係先$88真係覺得超級抵因為我叫嘅時候都唔知佢咁大份,仲要加多左份細分嘅雞翼,好彩我同朋友share嚟食,所以都算食得晒然後我哋仲叫咗一杯Dirty嘅熱咖啡唔單止嘢食足料連咖啡都好高質,因為餐廳係小店嘅關係所以等嘅時間都可能比較來,大家就要俾啲耐性啦,因為好嘅食物係需要等待㗎!